Tratatul OMS pentru pandemii va crea o structură totalitară care va elimina suveranitatea națională, dreptul nostru la autodeterminare și principiul participării democratice. Philipp Kruse este unul dintre avocații implicați în Inițiativa Cetățenească prin care se cere Parlamentului European să respingă noile Regulamente Sanitare Internaționale modificate și noul Tratat al OMS pentru pandemii. Aceste noi instrumente sunt negociate și urmează să fie finalizate în luna mai 2024 și aduc schimbări majore care ne vor afecta pe toți. Procesul acestor negocieri are loc în spatele ușilor închise și într-un ritm foarte accelerat, nu se relatează și nu se discută despre acestea nici în ziare nici în Parlamentele Naționale, nici în societate. ,,Este un lucru inacceptabil pentru că aceste două instrumente legale ne vor afecta pe fiecare dintre noi prin reducerea dreptului nostru la autodeterminare, a dreptului în general la demnitate umană și vor elimina principiul fundamental al participării democratice” avertizează Philipp Kruse. Presiunea exercitată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) este tot mai mare pentru a-și extinde puterile, capacitățile sale structurale și financiare cu efecte permanente asupra suveranității țărilor și asupra autodeterminării popoarelor. OMS dorește să înființeze o structură totalitară clasică și vrea să se asigure că importanța Constituțiilor naționale va deveni zero. Tot ceea ce OMS va publica cu titlul de recomandări va deveni obligatoriu. Într-un astfel de regim în care o singură persoană declară urgență sanitară și are toată puterea de a face recomandări care sunt obligatorii din punct de vedere juridic,  nu se mai poate discuta despre drepturi umane fundamentale. În atare situație, nu va exista nicio protecție efectivă la nivel național pentru drepturile umane fundamentale.

OMS va decide pe drepturile omului

În Tratatul pentru pandemii și în Regulamentele sanitare modificate sunt prevederi care spun clar că OMS va fi singura instituție de pe planetă care va avea permisiunea  să definească adevărul în chestiuni de sănătate, inclusiv să cenzureze. Nu va exista niciun mecanism de corecție, niciun mecanism de control cu privire la OMS care să corecteze vreo recomandare greșită sau să anuleze declararea în mod greșit a unei urgențe sanitare de interes internațional.Toate acestea nu sunt în interesul sănătății noastre ci în interesul acestor sponsori care definesc adevărata strategie din spatele acestor mecanisme. Acestea vor afecta serios și vor reduce la minimum structura obișnuită a Constituțiilor Naționale. Nu va exista o separare a puterilor, nu va exista un sistem de control și echilibrare. Principiul statului de drept (supremația legii) va fi anulat și înlocuit cu supremația urgenței. Nu vom mai avea drepturi. Dacă oamenii ar înțelege ce va urma pentru ei în viitor ar fi oripilați și cu siguranță nu vor accepta această structură de putere permanentă a OMS, a Comisiei Europene și a Parlamentului European.

Omenirea a fost infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră 

După ce soția sa a fost constrânsă să primească serul experimental (”vaccinul” Covid),  dr. Justin Coy și-a început propria cercetare. El a descoperit că cu cât o persoană primea mai multe doze de ser experimental (”vaccin”) cu atât strălucea mai mult sub lumina UV. Strălucirea putea fi văzută inițial în jurul nasului, iar în timp ea se răspândea pe toată fața și către gât. După un duș fierbinte filamentele sunt expulzate prin piela ,,vaccinatului”. Aceste filamente  nu numai că strălucesc,  dar s-a dovedit că se mișcă singure în mod spastic. Sunt, de asemenea, atrase către oameni. Atunci când o persoană care a primit serul experimental are pielea uscată, aceste filamente expulzate vor deveni transportabile în aer. Așa s-ar putea explica modul cum se produce excreția de la persoanele înțepate cu serul experimental la cele neînțepate. Documentele studiului Pfizer menționează că o persoană neînțepată cu serul experimental aflată în imediata apropiere a unei persoane care a fost ,,vaccinată” poate fi infectată prin inhalare și contact cu pielea. În 2008,  a fost dispersat un pesticid bazat pe nanotehnologie biologică conceput pentru a ucide molia maro în statul California, care includea același tip de microcolorant invizibil fluorescent pe care îl vedem în cercetarea științifică. Doctorul Hildegarde Staninger a testat oameni expuși la acest pesticid nano-tehnologic și a descoperit că putea fi detectată sub lumina UV o strălucire în ochii lor. Dr. Staninger l-a numit efectul ,,Ochiul lui Horus”.  La Institutul pentru Studii de Securitate Națională ale S.U.A. există un studiu publicat în 1997 (,,Arme neletale: termeni și referințe”) în care se vorbește despre un colorant în infraroșu invizibil care este vizibil sub lumina UV astfel încât cei care nu se supun anumitor tratamente medicale să poată fi identificați ulterior. Justin Coy arată cum codul genetic pentru Luciferază, o enzimă bioluminiscentă găsită în natură, este inclus în ,,vaccinurile” Pfizer și Moderna împreună cu SV40 ceea ce permite ca Luciferaza să fie înscrisă în genetica primitorului. Aceasta face ca persoanele înțepate cu serul experimental să strălucească sub lumina UV.

 Legea Trace, H.R.6666

Legea privind testarea și contactarea tuturor pentru Covid -19 a fost introdusă în SUA în mai 2020 (Legea Trace, H.R.6666). Acest proiect de lege autorizează Centrele pentru Controlul Bolilor să urmărească și să monitorizeze populația. Cercetarea cu privire la tatuajele cu puncte cuantice finanțată de Fundația Bill și Melinda Gates a propus o modalitate de a detecta dacă o persoană a fost sau nu înțepată cu serul experimental prin includerea în acestea a informațiilor medicale fluorescente. Este vorba de tatuaje în infraroșu invizibile care sunt imprimate sub piele pentru a fi citite ulterior de smartphone-uri personalizate. În literatura științifică despre cercetarea punctelor cuantice aceste tatuaje florescente cu informații medicale au un aspect similar cu fețele celor ,,vaccinați” expuse sub lumina UV. Acestea sunt filamentele care ies din pielea celor care au fost înțepați cu serul experimental. Pot fi detectate după ce persoana face un duș fierbinte și apoi pielea îi este inspectată cu lumina UV de 365 nm. Aceste filamente, la fel ca morgellonii, sunt forme de viață sintetice cu inteligență artificială, sensibile și atrase de biofotoni sau de orice componentă a corpului uman cum ar fi părul. Aceste filamente sunt transportate în aer și apoi inhalate sau transferate prin atingere. Nimic nu este vizibil pe fața unei persoane ,,vaccinate” C19 până când este aprinsă o lanternă UV de 365nm. Acesta este momentul în care tatuajul facial portocaliu devine vizibil. S-ar putea să crezi sau nu în profeția biblică,  dar este clar că cei care conduc acest program diabolic îl folosesc ca manual. Din Apocalipsa 13: ,,Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei sau numărul numelui fiarei”. Cabala lucrează pentru a influența emoțiile și amintirile oamenilor prin serul C19 care se răspândește,  afectând sistemul limbic. Este folosit pentru urmărire, fenomen manifestat nu doar ca localizare a unei adrese MAC  ci și printr-un tatuaj facial. Este ,,parfumul” emis de serurile injectate C19 – o parte a ingineriei sociale și manipulare a societății. Feromonii emiși de injectații C19 sunt programați cu frică, care contribuie la epidemia de anxietate și atacuri de panică. Dar să nu uităm că încă avem liberal arbitru.

 Fascism medical în ascensiune 

Guvernul francez este pe cale să adopte o lege prin care oamenii care refuză să se injecteze cu ,,vaccinurile” mARN  ar putea fi amendați sau băgați la închisoare. Opoziția față de injecțiile mRNA-LNP (nanoparticule lipidice) ar putea fi considerată o ,,aberație sectantă”. ,,Nu va fi tolerată nicio critică la adresa tratamentelor terapeutice care vor fi recomandate sau impuse obligatoriu de către stat. Orice persoană care îndrăznește să critice în mod deschis aceste terapii va fi pasibilă de plata de amenzi și de închisoare”  a scris dr. Kat Lindley. Potrivit InfoWars se va interzice rezidenților și cetățenilor să spună ceva negativ despre tratamentele ,,terapeutice” precum ,,vaccinurile” cu ARNm care vor fi fie obligatorii fie recomandate de guvernul francez. ,,Deja sunt vizați medici renumiți pe care acest articol de lege îi va reduce la tăcere. Franța devine totalitară. Macron și ai săi sunt adepții Forumului Economic Mondial și ai politicilor globaliste. Este o catastrofă pentru o țară în care majoritatea cetățenilor nu mai apleacă urechea la propaganda vaccinurilor. Urmează tulburări sociale în viitor”  a comentat Annie Arnaud. Faptul că există politicieni care susțin acest tip de fascism medical este îngrijorător. Susținătorii acestei legi argumentează că ea combate ,,dezinformarea periculoasă”, dar partidele de opoziție spun că pune în pericol medicina. Inițial proiectul a eșuat când articolul 4 a fost șters ceea ce a stârnit acuzații din partea majorității din guvernul francez că ar avea loc o ,,alianță împotriva științei” și printr-o manevră (”noaptea ca hoții”) folosind o normă parlamentară obscură, a reintrodus articolul 4 permițând o ,,a doua consultare” la cererea executivului. Oponenții critică măsura ca fiind o subminare a libertății. Florian Philippot de la partidul ,,Patrioții” a descris articolul 4 ca fiind un amendament ”Pfizer” impus de interesele corporatiste. Un observator a descris legea ca fiind ,,prefascism flagrant” menit ,,să pedepsească, să disciplineze, să constrângă”. Justificarea pentru noua lege include avertismente potrivit cărora ,,vine următoarea pandemie”. Criticii spun că legea folosește Sănătatea Publică ca pretext pentru a suprima disidența.      David R. Hawkins spune în scrierile sale: ,,O caracteristică importantă a minții noastre este: ceea ce gândim creează efectiv experiențele pe care le trăim”.            Mintea noastră are o putere fantastică. Trebuie să conștientizăm că nu ceea ce se întâmplă în afara noastră contează ci modul cum ne raportăm noi înșine la evenimentele exterioare. Iar evenimentele exterioare sunt determinate de gândirea noastră. (Florin Gherasim, membru al Asociației Internaționale de Medicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii, președinte A.S.I.M.I.A. pentru România, specialist în recuperare medicală) 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here