Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare de ploi şi precipitaţii mixte în majoritatea regiunilor, dar şi ninsori la munte, valabilă până joi seara.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 6 martie, ora 15:00 – 7 martie, ora 20:00, temporar vor fi precipitaţii, local moderate cantitativ, în Banat, Crişana, Transilvania, Oltenia şi în vestul Moldovei. Mai ales în zonele deluroase şi montane se vor acumula cantităţi de apă de 10 – 15 l/mp şi izolat peste 20 l/mp.

În acelaşi timp, vor fi ploi, iar pe parcursul nopţii, în Transilvania şi Subcarpaţii Moldovei se vor semnala precipitaţii mixte. La munte vor predomina treptat ninsorile şi se va depune strat de zăpadă. AGERPRES

1 COMENTARIU

  1. Ce impact credeți că vor avea aceste condiții meteorologice asupra vieții cotidiene a oamenilor din regiunile afectate? Cum ar trebui să ne pregătim pentru aceste ploi, precipitații mixte și ninsori? Este important să fim atenți la avertizările meteorologice și să luăm măsuri pentru a ne proteja și a ne adapta la schimbările de vreme?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here