Serul experimental, pulverizarea de prafuri chimice, tampoanele nazale, măștile, contaminarea prin biologie sintetică numită ,,Covid și Long Covid” determină forme de viață sintetică pe bază de hidrogel care se autoasamblează. Hrana noastră,  în special produsele de origine animală, este contaminată cu structuri similare pe care le găsim în sângele uman. Au fost făcute teste de frecvență pe fructe și legume, iar rezultatul a fost negativ. Pulverizarea de geoinginerie determină implicații profunde pentru umanitate. Prin contaminarea mediului nanoroboții au ajuns în sângele celor care nu s-au înțepat cu serul experimental (,,vaccin”). Acești nano/microroboți se autoasamblează și funcționează ca biosenzori de telemetrie. Acești nanoroboți îmbolnăvesc populația, o modifică și o controlează. Telefoanele mobile sunt emițătorul către sateliți. Prin tehnologia ADN-ului recombinat pot fi definite ținte marcate cu biomarkeri detectabili diferiți cum ar fi etichete fluorescente, etichete enzimatice sau modele radioactive și utilizate ca traductoare de proteine adecvate. Sunt utilizate undele radio electromagnetice pentru a comanda și detecta starea actuală a nanoroboților din interiorul corpului. Prin urmare, telefonul mobil este folosit pentru platforma de nanorobotică medicală. Telefonul mobil emite o semnătură magnetică către senzorii pasivi încorporați în nanoroboți ceea ce permite trimiterea și primirea de date prin câmpuri electromagnetice.  Cu alte cuvinte prin contaminarea alimentelor ajung în organism nanoroboți. Acești nano/microroboți se autoasamblează funcționând ca biosenzori. Prin geoinginerie este dispersat în natură, ”praful inteligent” care este un nanosenzor, care azi, este peste tot monitorizand totul despre viața noastră de la scară nanometrică. Astfel, am explicat cât de avansată este supravegherea Big Brother, de la ,,sub piele” până la fiecare mișcare de pretutindeni.

Războiul spiritual și schimbarea gândurilor

Știm că grafenul are proprietăți cuantice și acționează neliniar, adică nelocal, tot timpul simultan. Fizica clasică nu se aplică! Câmpurile plasmonice de grafen pot fi manipulate pentru a crea ,,demoni”, prin urmare pot fi folosite pentru război spiritual. Oamenii sunt ,,posedați” de informațiile cuantice care sunt proiectate pe o undă purtătoare prin schimbarea stării de spin a particulelor subatomice. Astfel, plasmonii și ,,demonii” din grafen, utilizarea inteligenței artificiale, a grafenului, a metalelor din serurile experimentale și prafurile aruncate din avioane, duc la Războiul Spiritual. În acest mod se pot schimba gândurile și activitatea neuronală. Acest domeniu se numește Spintronică Neuromorfă.  Analiza sângelui viu demonstrează că ,,nu există niciun virus“.  Covid-19 este hidrogel/grafen/biologie sintetică/otrăvire prin inteligenă artificială. Sub microscopul câmpului întunecat se dezvăluie otrăvirea sângelui cu oxid de grafen. Cerectările publicate arată că organismul poate descompune încet oxidul de grafen dar, evident, trebuie să supraviețuim daunelor acute suficient de mult pentru ca organismul să se recupereze. Unul dintre lucrurile specifice pe care le arată cercetarea oxidului de grafen este că determină sângele să producă fibroblaste ceea ce explică marile cheaguri fibroase pe care patologii le scot din toți oamenii morți. Trebuie să înțelegem că acest lucru nu vine doar de la cei înțepați cu serul experimental. Oxidul de grafen este noul material pe care tehnocrații fără suflet plănuiesc să îl folosească în mii de moduri și să se asigure că devine omniprezent în mediu. Ei îl aplică deja pe textile ca antimicrobian, inclusiv măști N95, șervețele sanitare, lenjerie de pat, etc. L-au adăugat la aerosolii de geoinginerie pentru însămânțarea norilor și gestionarea radiațiilor solare. Ei experimentează utilizarea lui pentru ,,tratarea” apei potabile. Și va fi în aproape toate materialele plastice și metale. Capacitatea de a produce oxid de grafen în cantități industriale a crescut în 2019 cu un impuls de miliarde de dolari din partea UE (Comunitatea Europeană). O expunere semnificativă la oxidul de grafen a început cu adevărat abia în 2020.   După demonstrațiile dr. Staninger, nanoparticulele de autoasamblare afectează memoria, emoțiile și provoacă frica. Cercetătorii militari americani lucrează pentru a valorifica cea mai terifiantă substanță chimică imaginabilă: ,,parfumul fricii”.

 ,,Scut solar” pentru blocarea luminii solare 

Astfel de măsuri de geoinginerie sunt ,,extraordinar de periculoase”. Americanii trimit deja în stratosferă baloane cu dioxid de sulf, iar NASA pulverizează particule de gheață în atmosferă. ,,Pământul este prea fierbinte și se încălzește și mai tare” susțin guvernele și organismele globale precum Organizația Națiunilor Unite, iar eforturile de reducere a dioxidului de carbon nu au efecte suficient de puternice. Istvan Szapudi, astronom la Institutul de Astronomie al Universității din Hawaii, a proiectat un plan de geoinginerie constând într-un parasolar uriaș sau ceea ce el numește un ,,scut solar” pentru a ,,proteja” Pământul de o parte din energia soarelui. Luke Iseman și Andrew Song de la grupul Make Sunsets au creat nori reflectorizanți la mare altitudine prin eliberarea în stratosferă a unor baloane pline cu dioxid de sulf (SO2) ceea ce ei numesc,”injecții cu aerosoli stratosferici”.  Dar oamenii de știință precum Christopher Essex, profesor emerit de matematică aplicată și fizică la Universitatea din Western Ontario și fost director al Programului de Fizică Teoretică, spun că dioxidul de carbon (CO2) nu este factorul care declanșează temperaturi mai calde ale Pământului și că astfel de măsuri de geoinginerie sunt ,,extraordinar de periculoase”. Essex a condus Studiul Climatic pentru Federația Mondială a Oamenilor de Știință, explicând cu exactitate că geoingineria este extraordinar de periculoasă. ,,Este o idee nebunească” a afirmat omul de știință la The Epoch Times. Ian Clark, profesor emerit la Departamentul de Științe ale Pământului și al Mediului din cadrul Universității din Ottawa, a fost de acord cu Essex. ,,Geoingineria aplicată asupra climei este o perspectivă înfricoșătoare” a afirmat el. ,,Ar trebui să se limiteze la domeniul fanteziei și la cel științifico- fantastic.  Nu este vorba decât de alimentarea anxietății și a fricii astfel încât oamenii să accepte lucruri și să nu pună la îndoială ce se întâmplă. Este ridicol!”  Essex consideră că guvernele doresc ,,să controleze vremea prin politici fiscale. Geoingineria este doar un alt efort prin care se încearcă să controleze vremea”.

 Guvernul chinez a ordonat distrugerea tuturor datelor referitoare la Covid-19

Guvernul chinez a cerut distrugerea la nivel național a tuturor datelor despre Covid-19 din sistemul său de sănătate pentru a șterge orice dovadă incriminatoare care demonstrează că plandemia a fost declanșată prin bioinginerie. O sursă din Changsha, Hunan, prezentându-se cu numele de ,,”Mr.Chen” a declarat pentru Epoch Times că un înalt oficial al unui spital a dezvăluit această informație.   ,,Guvernul instruiește departamentele de sănătate din toată țara să distrugă toate datele legate de Covid-19, inclusiv informații despre întregul proces de combatere a epidemiei și dosarele de vaccinare  Ei trebuie să șteargă toate datele fără a lăsa urme, iar înregistrările din computere trebuie șterse în întregime” a spus Chen. ,,Nicio dată nu trebuie cruțată nici pe hârtie nici pe computere. Înregistrările privind administrarea vaccinului vor fi șterse precum și înregistrările testelor de acid nucleic și orice alte aspecte incomode care au avut loc pe parcursul întregului proces de combatere a epidemiei” a spus acesta. Scopul Partidului Comunist Chinez este să șteargă capitolul Covid din istoria Chinei pentru a împiedica generațiile viitoare să învețe despre ceea ce consideră a fi un EȘEC masiv al guvernului .

Un elev de 12 ani  a murit după ce i s-a făcut transfuzie de sânge  

Andrei, un elev de 12 ani aflat în clasa a-5-a la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” din Baia Mare, a murit după o intervenție chirurgicală. Copilul a murit la Spitalul de Chirurgie Pediatrică din Cluj Napoca. Băiatului i s-a făcut rău în timp ce era la un turneu de volei în Baia Mare cu echipa de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița. A suferit o ocluzie intestinală și fiind operat la Cluj Napoca i s-a făcut transfuzie de sânge. La câteva ore după operație a intrat în comă și l-au redeschis găsindu-i TROMBOZE MASIVE, intestinele negre. Familia și prietenii au afirmat că nimeni nu era ,”vaccinat” (înțepat cu serul experimental) dintre ei.  Prin urmare sigur a primit sânge de la persoane ,,vaccinate” (înțepate cu serul experimental impropriu denumit vaccin). Elena Alina afirmă: ,,Îl cunosc. Dumnezeu să-l ierte. Nu s-a ,,vaccinat” din familia lui nimeni. O ocluzie intestinală operată la Cluj și i s-a făcut transfuzie. La câteva ore după operație a intrat în comă și l-au redeschis. Au găsit tromboze masive, intestine negre. A murit. Sigur sângele era de la vaccinați”.  Oare faimoșii specialiști de la Cluj Napoca să nu cunoască hotărârea medicală cu caracter științific   al cercetătorilor japonezi care au dispus ca în nici un moment o persoană ”vaccinată” nu poate dona sânge? Desigur familia își va căuta dreptatea într-un oraș   unde procurorii  au clasat dosarul lui Bogdan Buta care a fost acuzat de săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor , tentativă de act sexual cu un minor și șantaj. Urmărirea penală a fondatorului Untold, Bogdan Buta, a fost finalizată în mai puțin de o lună de la sesizarea organelor judiciare. La data de 29 februarie, jurnalistul Liviu Alexa dezvăluia că Bogdan Buta ar fi agresat sexual doi minori informația fiind susținută tocmai de mărturiile victimelor. Deci …în acest oraș ,,faimos” își vor căuta dreptatea familia lui Andrei.

Gândurile afectează realitatea fizică

Forța creatoare a ființei spirituale divine, întrupată într-un corp fizic, fizica cuantică explică modul în care gândurile noastre afectează realitatea fizică. Multiplele discipline științifice, biofizica, genetica, torsiune și fizica cuantică, biochimia și neurologia sunt îmbinate cu puterea minții. Modul în care gândim manifestă o stare de sănătate sau o boală. Miracolele moderne ale vindecării se pot întâmpla și sunt create în mod intenționat. Dr. Ana Maria Mihalcea prezintă o nouă modalitate de a evalua moleculele de vindecare și modul în care Spiritul Divin poate ,,manipula” materia corpului fizic. (Florin Gherasim, membru al Asociației Internaționale de Medicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii, președinte A.S.I.M.I.A. pentru România, specialist în recuperare medicală)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here