FOTO: Pagina de Media

Revenire-bombă. MasterChefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV, după 10 ani. Cei trei chefi au fost juraţi la MasterChef timp de trei sezoane, în perioada 2012-1014.

Emisiunea culinară Master Chef se pregăteşte pentru cel de-al nouălea sezon, iar televiziunea anunţă că chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu revin la cârma show-ului culinar, care a fost lansat în urmă cu 12 ani.

Amintim că în toamna anului trecut Antena a anunţat că îi înlocuieşte pe cei trei Chef, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi sorin Bontea, după ce aceştia ar fi refuzat să mai filmeze emisiunea invocând starea de oboseală.

La scurt timp după aceea, Antena Group a început să-i acţioneze în judecată pe cei trei Chefi şi a dechis mai multe procese pe numele fiecăruia dintre ei.

Ce spun chefii despre revenirea la Pro TV?

Chef Sorin Bontea:

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionaţi de arta culinară, aici am dat primele şorţuri, aici am reuşit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu.

Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în aceşti ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioşi, mai ales Dumitrescu (râde)”.

Chef Florin Dumitrescu:

„MasterChef este formatul care ne-a lansat şi care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire şi provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toţi să dezvoltăm o întreagă industrie.

Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă şi întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecţii, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranţă şi linişte şi abia aştept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”.

Chef Cătălin Scărlătescu:

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă şi revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut…

MasterChef este show-ul care a revoluţionat gastronomia în România şi îmi doresc ca noii concurenţi să vină cu mult curaj, avem nevoie de toţi rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună şi de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”.

Pasionaţii de gătit sunt aşteptaţi la casting. Înscrierile sunt deschise chiar acum pe inscrieri.protv.ro.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV:

„Suntem foarte încântaţi să anunţăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluţie culinară şi a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef.

Ştiu că mulţi telespectatori PRO TV au aşteptat această veste şi sunt mai mult decât bucuros să anunţ faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt cei trei juraţi MasterChef România”.

Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV:

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef şi a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin şi Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite şi respectate personalităţi TV din România.

MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie şi emoţie pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu”.

Sezonul trecut MasterChef a fost difuzat în 2022 şi au jurizat chefii Joseph Hadad, Radu Dumitrescu, Florin Scripcă (Foa).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here