FOTO ProTV

Un bărbat din Italia dă în judecată autoritățile din Napoli după ce s-a trezit cu 48 de amenzi rutiere, deși susține că nu a condus niciodată în acea zonă.

Bărbatul din Osimo susține că sistemul de detectare telematică este eronat și trimite amenzi pentru tranzitul într-o zonă de trafic restricționat din Napoli, scrie Il Mattino.

Numărul de înmatriculare al mașinii sale este foarte asemănător cu un altul. Autoturismul din regiunea Marche are un „F” în timp ce cea din Napoli are un „E”, iar sistemul de monitorizare generează amenzi incorecte către adresa din Osimo.

O ipoteză ar fi că proprietarul mașinii din Napoli a transformat „E” în „F” de pe plăcuța de înmatriculare, acoperind ultima liniuța a literei, astfel încât să pară „F”.

Bărbatul din Osimo a primit cele 48 de amenzi într-o perioadă de doi ani și jumătate, iar situația s-a agravat recent, când a primit cinci amenzi într-o zi.

„Am încasat 48 în doi ani și jumătate, săptămâna trecută am primit cinci într-o singură zi”, a declarat acesta pentru Resto del Carlino.

El și-a angajat un avocat și a dat în judecată autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here