Unitățiile de învățământ din comuna Șoarș vor fi dotate printr-un proiect finanțat prin PNRR. Primarul comunei Șoarș, Dănuț Timiș, a semnat Contractul   nr.1245DOT/2023 în valoare de 896.938,70 lei pentru

  • ,,Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din Comuna Șoarș“. ,,Suntem în etapa de achiziționare de produse pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale, procedura simplificată SEAP (anunț de participare SCN1144574/11.04.2024). Proiectul se întinde până la 31 decembrie 2024. Toate unitățile școlare din comună sunt prinse în acest proiect și vor beneficia de dotări substanțiale“ a declarat primarul comunei, Dănuț Timiș.

În comuna Șoarș funcționează învățământ gimnazial la Șoarș și Bărcut, învățământ primar la Șoarș, Felmer, Bărcut, iar grădiniță la Șoarș, Bărcut, Felmer, Seliștat și Rodbav. Prin acest proiect vor fi dotate cu mobilier 12 săli de clasă, vor fi dotate cu echipamente și mobilier două laboratoare, de fizică și IT, un cabinet de asistență psihopedagogică. Vor fi achiziționate 12 table interactive, 21 de calculatoare și laptopuri, sisteme de sunet, aparate multifuncționale, cameră videoconferință, imprimante, scanere.

  • ,,Valoarea totală a proiectului este de 896.938 lei cu TVA și este asigurată prin PNRR, contribuția locală fiind zero“ a mai spus primarul Dănuț Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here