• „PNRR:Fonduri pentru România modernă și reformată!”

COMUNA PĂRĂU, în calitate de Beneficiar, anunță demararea proiectului: „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN COMUNA PĂRĂU”/ cod proiect F-PNRR-Dotari-2023-4149, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15: Educație, Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației\ Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar\ Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

Proiectul se desfășoară în perioada 11 august 2023 – 31 decembrie 2024,valoarea totală a contractului de finanțare fiind de 494.296,25 lei, fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene–Următoarea Generație UE.

Obiectivul general al proiectului este implementarea unor măsuri educaționale centrate pe nevoile elevilor și asigurarea unui parcurs educațional complet pentru elevii înscriși la nivelul UAT Părău prin creșterea și dezvoltarea infrastructurii educaționale locale.

La nivelul UAT Părău, în cadrul proiectului sunt avute în vedere îndeplinirea următoarelor obiective:

  • Dotarea cu echipamente digitale a 4 săli de clasă cu echipamente TIC (ciclul preșcolar, primar și gimnazial) și a unui laborator multiisciplinar; Acest obiectiv contribuie la îndeplinirea prevederilor Obiectivului Investiției 9 din cadrul Ghidului Solicitantului Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ ( aferentă Reformei 5 )
  • Dotarea cu mobilier specific a unui număr de 7 săli de clasă/săli (ciclul preșcolar, primar și gimnazial), a unui laborator multidisciplinar și a unei săli de sport, în vederea creșterii nivelului de participare al elevilor în cadrul procesului educațional.; Acest obiectiv contribuie la îndeplinirea prevederilor obiectivelor Obiectivul Investiției 11 din Ghidului Solicitantului. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare (aferentă Reformei 6)

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați!

PRIMAROVESEA OVIDIU ALEXANDRU, reprezentant legal UAT PĂRĂU

  Telefon: 0744482192

  Telefon fix:  0268287112

  Fax:  0268287112

  E-mail: primaria.parau@gmail.com

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here