Un incendiu izbucnit sâmbătă, 18 mai a.c., în jurul orei 20.00, a miscuit o gospodărie din localitatea Rucăr. Casa  de la nr. 139  a ars în totalitate, familia cu trei copii minori rămânând fără locuință. Focul a pornit, așa cum susțin martorii aflați la fața locului, de la boilerul de la baie, flăcările extinzându-se cu repeziciune la întreg imobilul și la anexele acestuia. Au sosit la fața locului patru autospeciale cu apă de la Detașamentele de Pompieri de la Făgăraș și Victoria,  o autospecială SMURD și un echipaj de poliție. Nu a fost necesară intervenția echipajului medical. ,,Delimităm zona pentru a putea face cercetările la fața locului“ au spus polițiștii.

A ajuns la locul incendiului și primarul comunei Viștea, Florin Ioani.

  • ,,Este un mare necaz pentru familia lui Ștefan Pavel. Este o familie de oameni gospodari, care acum trebuie ajutată. Se va implica Primăria Viștea și întreaga comunitate pentru a reface casa acestei familii cu copii minori. Acum este nevoie de ajutorul nostru“ a spus primarul Florin Ioani.

  • ,,Nu au fost victime, familia mea este în siguranță. N-am salvat mare lucru din casă, câteva bunuri în rest totul este distrus. S-a întâmplat foarte repede“ a spus Ștefan P, proprietarul casei arse în incendiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here