Adrian Vește alături de primarul comunei Ucea, Adrian Grovu, și echipa PNL Ucea
  • ,,În comuna Ucea, mă întorc de fiecare dată cu drag. Am discutat cu locuitorii din comună despre proiectele pe care primarul Adrian Grovu le are deja în implementare. Îi asigur pe toți de întreaga mea susținere pentru continuitate și pentru proiectele care schimbă în bine comunei“ a spus Adrian Veștea, președintele PNL Brașov, candidat la funcția de președinte al CJ Brașov.
Adrian Veștea alături de echipa PNL din comuna Viștea și primarul Florin Ioani
  • ,,În comuna Viștea, alături de Florin Ioani, am trecut în revistă proiectele importante pe care Consiliul Județean le desfășoară în zonă. Florin Ioani are planuri ambițioase pentru mandatul viitor, pe care sunt convins că le va duce la bun sfârșit“ spune Adrian Veștea.
Adrian Veștea alături de  echipa PNL Făgăraș și Cristian Urs, candidatul la funcția de primar
  • ,,Pentru municipiul Făgăraș, Partidul Național Liberal propune un lider tânăr și ambițios. Sunt convins că Cristian Urs va aduce o transformare semnificativă nu doar în Făgăraș, ci în întreaga zonă. Am toată încrederea că Cristian Urs este liderul care va uni întreaga zonă. Continuăm să construim pentru un viitor mai bun pentru Țara Făgărașului. Mulțumesc tuturor pentru sprijin și implicare! Continuăm!“a completat Adrian Veștea.
*CMF: 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here