Copiii cu vârstre de la 3 la 15 ani pot participa la concursul de ski organizat pe pârtia de ski de la Drăguș duminică, 13 februarie 2022. Organizatorii spun că această competiție ajunsă la ediția a VI-a  se va desfășura pe categorii de vârstă.

  • ,,Este al șaselea an în care organizăm acest concurs pentru copii. Participă copiii din zona Făgărașului, dar vin și din zona Vâlcea. Toți participanții vor fi recompensați cu diplome, dulciuri, iar cei mai buni și cu medalii. Înscrierile se fac în ziua concursului. Așteptăm toți copiii care iubesc acest sport să se înscrie la concurs“ a explicat Tomas Bross de la asociația SKV.
  •  Alte două  concursuri  sunt  programate în perioada 5-6 martie 2022. Este vorba despre  concursului  de ski alpin ,,Cupa de ski SKV’’.  Este cel mai popular concurs de ski organizat în zona Făgăraşului la care  pot participa schiori de toate vârstele.  Pe Valea Sâmbăta, la cota de peste 1.500 metri altitudine, se vor amenaja două pârtii,  între Cabana Valea Sâmbetei şi Cabana Salvamontiştilor. Un alt concurs,  tot pe Valea Sâmbetei, este cupa de ski ,,Memorial Gigi Jinga’’ ediţia a XIX-a.
  •   La începutul lunii aprilie vor fi organizate de către  salvamontiştii din Victoria alte  două concursuri de ski pe Valea Sâmbetei,  ,,Cupa Salvamont Victoria’’ și  ,,Cupa Valea Sâmbetei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here