Elevii din clasele a VIII-a şi a VII-a susţin în aceste zile simularea Evaluării Naţionale.  Luni, 11 martie, începând cu ora 9.00,  s-a desfăşurat simularea la limba română, subiectele fiind elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE).

  •   La CN ,,Radu Negru” au intrat în sala de examinare 94 de elevi din clasele a VIII-a, iar din clasele a VII-a un număr de 102 elevi. Prof. Maria Racu, directoarea colegiului, spune că n-a fost niciun elev absent, elevii din cele 3 clase de a VIII-a şi trei de a VII-a susţinând simularea la limba română.  Elevii de la acest colegiu au susţinut proba în sălile de clasă din incinta şcolii gimnaziale prevăzute cu sistem de supraveghere video. ,,Nu au fost probleme, elevii au fost disciplinaţi, iar simularea s-a desfăşurat coerent. Corectarea lucrărilor va fi realizată de profesorii de limba română de la gimnaziu” a declarat directoarea Maria Racu.
  •   La CN ,,Doamna Stanca” au susţinut simularea la limba română 162 de elevi din care  de la clasa a VIII-a 71 de elevi, iar din clasa a VII-a 91 de elevi. ,,Examinarea a început la ora 9.00, elevii au fost repartizaţi în ordine alfabetică în şapte săli de clasă. Au supravegheat 22 de cadre didactice. Nu s-au înregistrat probleme” a spus prof. Corina Drăgoiu, directoarea colegiului.
  •   La Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu” s-au prezentat la simulare  102 elevi din clasele a VII şi a VIII-a. ,,Din clasa a VII-a au susţinut proba  51 de elevi,iar din clasa a VIII-a tot 51 de elevi. Au lipsit 2 elevi. Elevii au fost repartizaţi în 7 săli de clasă din clădirea şcolii generale care sunt supravegheate cu sistem video, iar 18 profesori au supravegheat sălile” a spus prof. Matei Morlova, directorul adjunct al liceului.

Calendarul simulării  

  • 11 martie – Limba şi literatura română
  • 12 martie – Matematică
  • 13 martie – Limba şi literatura maternă
  • 22 martie – Comunicarea rezultatelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here