Pe  DN 1, în localitatea Perșani,  s-a înregistrat miercuri, 31 iulie a.c., în jurul orei 12.30,   un accident rutier soldat cu o victimă în vârstă de  48 de ani, care acuza dureri la cap și la membre. La fața locului au intervenit paramedicii de la SMURD Făgăraș care l-au  transportat de urgență la Spitalul Municipal Făgăraș cu diagnosticul  plagă la cap, dureri cervicale și contuzii la nivelul membrelor.

  •   Cu o zi înainte,  în jurul orei 15.50, O.I. de 77 ani și Ș.V. de 63 ani au fost victimele unui accident rutier înregistrat în orașul Victoria, pe strada Victoriei. La fața locului au ajuns paramedicii din Victoria care au monitorizat victimele. O.I. de 77 de ani a fost transportat la spital, iar Ș.V. de 63 ani a refuzat transportul.
  •  În perioada 31 iulie – 2 august a.c., paramedicii făgărășeni au fost solicitați la trei agresiuni. Prima solicitare a fost înregistrată în Ileni, miercuri, 31 iulie a.c., în jurul orei 20.10, unde C.B. de 46 de ani a  fost victima unei agresiuni ;i acuza dureri la cap. Joi, 1 august a.c., în jurul orei 21.00 în Făgăraș, pe strada Negoiu, paramedicii au fost solicitați la o altă agresiune, victima acuzând dureri în piept și intercostale. Vineri, 2 august a.c., în jurul orei 15.30, Z.B. de 47 ani acuza dureri de spate în urma unei agresiuni. Victima a fost monitorizată și transportată la spital.
  •   Joi, 1 august a.c., în jurul orei 10.30,  în Făgăraș,  pe strada D. Stanca, S.D. de 56 de ani a căzut în stradă fiind  în stare de ebrietate. Paramedicii au fost solicitați prin apel 112 de către trecători, iar victima a fost monitorizată și transportată la Spitalul Municipal Făgăraș cu criză de epilepsie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here