Pe 27 februarie 2020, BusinessMark celebrează cea de-a X-a ediție a evenimentului „Real Estate & Construction Forum”, care va aduce împreună investitori de pe piața imobiliară, dezvoltatori imobiliari, companii de construcții, companii de consultanță, birouri de arhitectură furnizori de materiale de construcții și tehnologii, comercianți de materiale de construcții, societăți de avocatură și alți experți în domeniu.
Cei mai importanți jucători din industrie se vor reuni la Hotel Raddison Blu din București, unde vor analiza situația actuală a pieței de real estate, noile proiecte anunțate, așteptările și provocările anului 2020 pentru fiecare segment în parte: retail, industrial & logistics, office & residential.
Au confirmat participarea la eveniment, în calitate de speakeri:
ANA DUMITRACHE Country Head România, CTP INVEST;
COSTIN BLIDEANU, Head of Leasing Retail Division, AFI EUROPE ROMÂNIA;
RALUCA STANISLAV, Business Development Manager, Skanska ROMÂNIA;
EMMA TOMA, Head of Office Division, AFI EUROPE ROMÂNIA;
BOGDAN VOICA, Asset Director, ANA TOWER OFFICES;
LUCIAN ANGHEL, Founder & CEO, ENERGYPAL – TIMEPAL ROMÂNIA & FMS;
SÎNZIANA PARDHAN, Country Head, P3 ROMÂNIA;
CLAUDIU BISNEL, Partner & Co-Founder, BRISK GROUP;
DAN UNGUREANU, Business Development Coordinator, AON RISK SOLUTIONS;
VENERA MUNJEV, Senior Associate | Retail Agency, COLLIERS INTERNATIONAL ROMÂNIA;
CRISTIAN TURCULEȚ, Expansion Director România & Bulgaria, AMREST (Starbucks, Burger King);
ȘERBAN JUVERDEANU, Head of Development, GLOBAL VISION;
DIMITRIS PERGAMALIS, Head Of Construction & Development, GLOBALWORTH
STEPHEN BURKE, Construction Director, FORTE PARTNERS
BEATRICE DUMITRAȘCU, Vice-President Residential Sales, ONE UNITED PROPERTIES
ANTOANELA COMȘA, General Manager, GRANVIA ROMANIA; Președinte, AREI
MIHAI PĂTRULESCU, Senior Associate, Investment Services, COLLIERS INTERNATIONAL ROMÂNIA

Astfel, ei vor aborda subiecte de interes pentru profesionștii din domeniu, precum: influența noilor tehnologii asupra profitabilității investițiilor și redefinirea experienței utilizatorilor; poziționarea și avantajele României față de piețele din regiune, nivelul chiriilor și evoluția prețurilor, comparativ cu alte țări europene; tehnologii inovatoare pentru clădirile inteligente; analiza pieței spațiilor de coworking; eficiența și sustenabilitatea clădirilor. Aici găsiți mai multe informații despre tematica evenimentului și modalitate de înscriere.
Prețul standard al unui bilet este de 572 RON + TVA. Discount de grup: 10% – 2 participanți, 15% – 3 participanți, 20% – 4+ participanți.
***
Eveniment organizat de BusinessMark, susținut de: AON, BRISK, COLLIERS INTERNATIONAL ROMÂNIA, CASAZELA.
Cu sprijinul: BCCBR – Billateral Chamber of Commerce Bulgaria – România
Digital Marketing Partner: Marketiu
Traducere Oferită de: Biroul de Traducere Champollion
Radio oficial: Europa FM
BusinessMark susține: Plantăm Fapte Bune în România, The Social Incubator
Parteneri media: Agenda Construcțiilor, energynomics.ro, Green Report, tOPBUSINESS, ibuild.info, proidea, homezz.ro, imopedia.ro, Misiunea Casa, tranzit, Real Estate, AllAboutJobs.ro, #centruldepresa, Ziarul Bursa, Revista Arhitectura, Business24, debizz, Ziare.com, Transilvania Business, PRwave, Express de Banat, Financial Market, AntreprenorinRomania.ro, inoras.ro, LivePR, MATEK, finzoom, birouinfo.ro, depozitinfo.ro, administratie.ro, Jurnalul de Afaceri, infoOradea.ro, Global Manager, spatiulconstruit.ro, BusinessPress, Clujul de Buzunar, Monitorul de Făgăraș.
BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here