Cupa de schi SKV,  ediţia  a V-a, se va organiza sâmbătă, 6 martie 2021, începând cu ora 12.00. Pe pârtia de schi amenajată la peste 1500 m altitudine pe Valea Sâmbetei vor concura cca 40 de schiori de la 5 la peste 70 de ani. Înscrierile se fac on line, dar şi la faţa locului în ziua competiţiei.  Este cel mai popular concurs de schi organizat în zona Făgăraşului la care  pot participa schiori de toate vârstele.

  • ,,La această competiţie se pot înscrie sportivi de toate vârstele.   Concurenţii trebuie să urce cu schiurile în spate şi apoi să parcurgă traseul marcat. Pentru stabilirea clasamentului se va  lua în calcul timpul în care concurenţii au susţinut cele două probe, slalom uriaş şi slalom special’’ a spus salvamontistul Tomas Bross.

Până în prezent s-au înscris schiori din Timişoara, Sibiu, Braşov, Făgăraş şi Victoria.

  • ,,Sunt persoane care au participat la fiecae ediţie, cu siguranţă se vor înscrie şi în acest an. Ei se vor caza atât la cabana Valea Sâmbetei sau în zona turistică. Participanţii vor fi recompensaţi cu diplome, medalii şi cupe, dar cel mai important beneficiu este aerul curat” a mai spus Tomas Bross.

Un alt concurs  se va desfăşura duminică, 7 martie 2021, tot pe Valea Sâmbetei, cupa de schi ,,Memorial Gigi Jinga’’ediţia a XVIII-a.  Concurenţii de la competiţia de sâmbătă vor participa şi la cupa de duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here