•  Chiar dacă România a învins Muntenegru si a terminat grupa pe locul 2, la tragerea la sorţi pentru CE 2020 vom fi în urma a 4-a valorica

 Reprezentativa României a învins Muntenegru, scor 1-0, în ultima etapă a grupelor Ligii Naţiunilor. Cu toate acestea naţionala condusă de Cosmin Contra rămâne în urna a 4-a la tragerea la sorţi pentru preliminariile Euro 2020. „Tricolorii” au încheiat grupa pe locul secund, dar se află pe locul al patrulea în clasamentul ocupantelor locului 2 (doar primele două poziţii intră în urna a 3-a) şi vor avea trei adversari mai bine cotaşi în următoarea campanie de calificare.Pentru a urca în urna a 3-a, România mai avea nevoie de un gol marcat sau de o înfrîngere a Israelului la două goluri diferență cu Scoţia (meci terminat cu scorul de 3-2).  Singurul gol al meciului a fost marcat de Ţucudean în minutul 44, după un şut pe care portarul Petkovic l-a scăpat în poartă. În minutul 72, Tătăruşanu a apărat un penalty executat de Jankovic. În celălalt meci al grupei Serbia a învins Lituania la Belgrad cu 4-1.
Echipe:
Muntenegru: Petkovic – Marusic (Klimenta 87′), Kopitovic, Simic, Vesovic – Kosovic, Ivanic – Jankovic (Djordjevic 81′), Mugosa, Jovovic – Beqiraj (Boljevic 64′).

România: Tătăruşanu – Manea, Săpunaru-cpt., Moţi, Toşca – Anton, Stanciu – Chipciu (Deac 82′), Maxim, Keşeru (Băluţă 88′) – Țucudean (Puşcaş 74′).

Clasamentul final:
1. Serbia 14 p
2. România 12p
3. Muntenegru 7p
4. Lituania 0p

 Cum arată urnele pentru tragerea la sorţi a preliminariilor CE din 2 decembrie 2018

Urna 1:
Elveţia, Portugalia, Olanda, Anglia, Belgia, Franţa, Spania, Italia, Croaţia, Polonia

Urna 2:
Germania, Islanda, Bosnia, Ucraina, Danemarca, Suedia, Rusia, Austria, Ţara Galilor, Cehia

Urna 3:
Slovacia, Turcia, Irlanda, Irlanda de Nord, Scoţia, Norvegia, Serbia, Finlanda, Bulgaria, Israel

Urna 4:
Ungaria, România, Grecia, Albania, Muntenegru, Cipru, Slovenia, Estonia, Lituania, Georgia

Urna 5:
Macedonia, Kosovo, Belarus, Luxembourg, Armenia, Azerbaijan, Kazahstan, Moldova, Gibraltar, Insulele Feroe

Urna 6:
Letonia, Liechtenstein, Andorra, Malta, San Marino

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here