Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune că nu își cere scuze pentru descinderea mascaţilor din Braşov, despre care un un consilier județean PNL a spus că polițiștii au dat buzna peste familia sa și că ar fi greșit adresa percheziției. „Nu a fost o eroare a poliţiei, este un ordin dat de magistrat exact pe această adresă”, a spus Vela.
Ministrul de Interne, Marcel Vela, a mai spus că procedura a fost corectă și că nu a fost o eroare a poliției. Mascaţii au descins, zilele trecute, la o adresă în Braşov, pentru care magistraţii Tribunalului Braşov au emis mandate de percheziţie, unde a locuit în trecut unul dintre suspecţii vizați. Acesta se mutase între timp, dar datele nu au fost actualizate. Și DIICOT a precizat, într-un comunicat de presă, că la adresa respectivă a fost emis un mandat. După percheziţie, care a vizat casa fostei soţii a consilierului judeţean PNL Andrei Kadas, policianul s-a lansat în acuzaţiila adresa poliţiei dar a aruncat şi invective dure, în expresii suburbane, la adresa şefului Poliţiei Braşov pe care l-a catalogat „Gunoi” sau „slugoi”
În urma acestui scandal fără precendent, în care numele liderului PNL de Săcele, consilier judeţean, este amestecat cu numele unor interlopi care apar ca inculpaţi şi în dosarul fraudelor bancare din SUA, care au generat percheziţiile şi arestările de la Braşov, conducerea PNL trebuie să ia o poziţie faţă de colegul lor Kadas. Decizia va fi luată joi, anunţă PNL, dar surse neoficiale lasă a se înţelege că Andrei Kadas va fi dat afară din partid.
Pe de altă parte, şeful Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, lider al PNL Braşov, a fost nevoit să explice fotografia în care apare alături de un interlop, unul din fraţii Alexa, şi de consilierul PNL Andrei Kadas, care adusese personajul la petrecerea respectivă.
Adrian Veştea spune că fotografia în care apare alături de Emanoil Alexa a fost făcută în 12 mai la întâlnire electorală, desfăşurată in comuna Bod.„Nu ştiam cine este. Eu fac foarte multe poze cu colegii de partid sau cu oameni care cer să se fotografieze lîngă mine, se văd pe contul meu personal. Era in campania pentru europarlamentare. Vin foarte multe persoane sa se fotografieze, iar eu nu refuz pe nimeni” a declarat azi Adrian Veştea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here