Izolarea la domiciliu pentru angajaţii Primăriei Viştea se termină miercuri, 12 august a.c., după o perioadă de 14 zile. O angajată a Primăriei Viştea este internată la spitalul din Rupea  după ce testele  COVID-19 a avut rezultate pozitive, iar o alta, tot cu teste pozitive, este în izolare la domiciliu.  ,,Cele două angajate au stat în acelaşi birou şi timp de vreo 4 zile erau răcite. Prima, care a făcut testul, i-a ieşit pozitiv. Cealată venise de la părinţi din Buzău, deja răcită. După testare a fost internată la spitalul din Rupea.   Pentru prevenţie  a fost închisă primăria şi toţi angajaţii ne-am izolat la domiciliu. Nu a făcut niciunul dintre noi teste şi suntem asimptomatici. La ieşirea din izolare ne vom face testul la un spial privat, chiar dacă este scump” a spus Florin Ioani, primarul comunei Viştea.

Şi la Beclean au fost înregistrate persoane infectate cu coronavirus. Aşa cum susţine primarul Claudiu Motrescu, o persoană a fost infectată şi a decedat. ,,Nepotul persoanei decedate  a fost izolat la domiciliu şi se află sub supravegherea DSP Făgăraş” a spus primarul de la Beclean.

Conform informaţilor furnizate de DSP Făgăraş, în Ţara Făgăraşului au fost  înregistrate  cu teste pozitive la COVID-19, săptămâna trecută, 15  persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here