Agentul şef de poliţie Siriţeanu Marius Nicolae de la Poliţia Oraşului Victoria s-a stins din viaţă marţi, 11 august  2020,  la vârsta de doar 39 de ani, la Spitalul Judeţean Braşov. Toţi cei care l-au cunoscut deplâng moartea fulgerătoare a tânărului agent de poliţie.

  •   ,,Agentul șef de poliție Sirițeanu Marius-Nicolae a absolvit în anul 1999 școala de subofițeri, profil poliție, fiind repartizat să desfășoare activități în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov încă de la începutul profesiei de polițist. De-a lungul carierei, colegul nostru a îndeplinit activități în domeniul ordinii publice și poliție rutieră, iar din anul 2008 și până în prezent, a activat în rândul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Victoria. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru instituția noastră. Inspectoratul de Poliție Județean Brașov transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!” transmite IJP Braşov într-un comunicat.
  • ,,Un ultim omagiu de la poliţiştii din Oraşul Victoria. Am pierdut mult, mult prea devreme un coleg şi un prieten. Viaţa este crudă şi nedreaptă cu noi, uneori. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” este mesajul poliţiştilor de la Victoria pentru colegul lor.

Înmormântarea este programată la Făgăraş. Vom reveni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here