Foto arhivă

Ultima şedinţă a Legislativului de la Beclean a fost organizată joi, 24 septembrie 2020, când consilierii locali au avut de aprobat rectifcarea bugetului local  prin adăugarea sumei de un milion de lei obţinută din rezerva bugetară aflată a dispoziţia Guvernului României.  Deşi suma de un milion de lei  reprezintă  o gură de oxigen pentru proiectele de dezvoltare a comunei, unii consilieri locali, orbiţi de războiul electoral,  n-au ţinut cont de aceste aspecte şi s-au opus proiectului de hotărâre.

  • ,,Suma de un milion de lei pe care a primit-o comuna noastră la rectificare este cea mai mare din judeţ. Este o realizare a primăriei care ne va ajuta să  acoperim cheltuielile legate de proiectele de dezvoltare a comunei. O sumă importantă de bani a fost direcţionată pentru investiţia de canalizare în satele Beclean şi Luţa, respectiv pentru proiectare şi execuţie.  În cel mai scurt timp  vrem să se demareze lucrările pentru acest proiect. S-au opus 3 consilieri locali, Cosmin Leancu, Ioan Brumbea şi Lucian Clonţ, toţi de la PSD. A lipsit însă Valentin Deceanu de la şedinţă ca urmare a discuţiilor cu cei de la PSD de a nu se face cvorumul.  În schimb au votat ,,pentru” şapte  consilieri locali, astfel că proiectul de hotărâre a fost adoptat. Nu pot înţelege cum aceşti consilieri locali, care vor în continuare să ocupe funcţii de conducere în comuna noastră,  s-au opus, au pus în faţa dezvoltării comunei interesele lor personale şi de partid” a spus Claudiu Motrescu, primarul de la Beclean.

Fiind ultima întrunire a legislativului, o parte din consilierii locali şi-au dat mâna, urându-şi succes în alegeri.

  • ,,Îmi doresc ca în mandatul următor comuna noastră să aibă o echipă de consilieri unită care să muncească pentru comunitate” a mai spus Claudiu Motrescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here