Articol publicat la comanda de ProRomânia Braşov, CMF 11200008

România trece printr-o perioadă de tranzit și printr-un proces continuu de modernizare, iar încă o dată în istoria țării avem ocazia unică de a trimite reprezentanți cu adevărat cunoscători de administrație publică în Parlament, pentru a susține interesele vitale ale societății, ale tuturor cetățenilor. Împreună suntem mai puternici, iar proiectul nostru este bazat pe principii esenţiale.

PRO România are posibilitatea de a gestiona atât criza epidemiologică cât și dezechilibrul financiar prin Sprijinul Economic de Criză. De asemenea, vom asigura Venitul Minim de Criză pentru că județul Brașov merită mai mult, fiecare dintre dumneavoastră merită să trăiască în siguranță și să cunoască stabilitatea  socială. Nu toți oamenii vor avea nevoie de Venitul Minim de Criză, dar cei care au, merită să se bucure de acest beneficiu.

Sunt Mihai Valentin Popa, am experiența, hotărârea, determinarea și înțelepciunea de a reprezenta interesele cetățenilor din judetul Brașov cu professionalism și altruism. Am fost deputat și în calitatea mea din Comisia Juridică din Camera Deputaților am inițiat peste 38 de proiecte legislative dintre care amintesc doar LegeaLaptelui, LegeaMuntelui și Legea privind autostrada Brașov- Bacău.

PRO România oferă promisiunea ieșirii din criză printr-o soluție concretă și realizabilă. Prin contractul social, statul are îndatorirea să sprijine întreaga populație, iar noi suntem în Parlament ca să exprimăm clar și echitabil interesele prioritare ale societății, respective siguranța socială, soluționarea fezabilă a crizei, dezvoltarea economiei pentru asigurarea bunăstării românilor, și un pachet de măsuri integrate pentru educație și sănătate.

Vă invit să facem asta o realitate, împreună. Haideți să lucrăm împreună pentru o Românie deschisă, o Românie în care criza nu afectează bunăstarea seniorilor, educația copiilor și activitatea profesională a noastră. Cred în lucrurile bine făcute, iar alături de PRO România sunt aici pentru a asculta, a proiecta și a face!

Pentru ca vocea dumneavoastră să se facă auzită în Parlamentul României, votați Mihai Valentin Popa  în calitate de Senator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here