Al doilea deces de COVID -19 s-a înregistrat la Victoria   joi, 12 noiembrie 2020. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani care a decedat la Spitalul Municipal Făgăraș. Cu o zi în urmă, miercuri, 11 noiembrie a.c., bărbatul s-a dus la grădină și când a revenit acasă se simţea rău şi avea tensiunea mică. Familia lui a sunat la 112 și bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Făgăraș unde  i s-a făcut testul COVID – 19,   rezultatul fiind  pozitiv. A doua zi însă  bărbatul a decedat în spital. Familia, rudele, prietenii și vecinii s-au șocat când au primit vestea. Bărbatul era bolnav cronic și suferea de mai multe afecțiuni. Corpul neînsuflețit a fost ridicat de la morga din Făgăraș, joi, 12 noiembrie 2020, cu o firmă de servicii funebre și în aceeași zi a avut loc și înmormântarea.

  • ,,Este primul caz de deces cu COVID – 19 de la noi din parohie. Am fost anunțat de familie și în jurul orei 15.00  a avut loc slujba de înmormântare direct la cimitir. Era un om gospodar, credincios și familist. Dumezeu să-l ierte!” a spus preotul Mihail Fogoroș.

Primul caz de deces cu  COVID -19 a fost înregistrat în data de 13 octombrie 2020,  o femeie de 88 de ani care a decedat la spitalul din Târgul Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here