Făgăraşul s-a animat în Ajunul Crăciunului, când motocicliştii l-au adus pe Moş Crăciun să împartă daruri. Acţiunea a fost organizată de grupurile de motociclişti din Ţara Făgăraşului care au pornit în alai pe străzile municipiului. Este deja o tradiţie  ca în Ajunul praznicului Naşterii Domnului, moşii să vină la Făgăraş pe două roţi.

  •  ,,Ne-am organizat din timp, am donat bani pentru a face pachetele pe care să le distribuim făgărăşenilor. Chiar dacă este pandemie  am ţinut să păstrăm tradiţia, iar cu respectarea normelor sanitare impuse acţiunea noastră a reuşit şi în acest an” a spus Sergiu Gojnete, organizatorul acţiunii.

Alaiul a pornit din parcarea Kaufland la ora 17.00, a urmat traseul pe bulevard apoi a înconjurat cetatea.

  •  ,,Am fost vreo 22 de motociclişti, care am pornit în coloană câte doi pentru a nu perturba traficul pe bulevard. Am avut 4 moşi care aveau pachetele cu daruri pe   platforma unei maşini. În acest an am avut 400 de pachete pe care le-am distribut celor care ne-au ieşit în drum, pe trotuar. Anul trecut am împărţit 800 de pachete” a mai spus Sergiu Gojnete.

Aşa cum susţine organizatorul acţiunii, pentru anul viitor, când speră să nu mai fie pandemie, ,,Moş Crăciun pe motocicletă” va fi o acţiune mai amplă, cu mai mulţi  factori implicaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here