Marcel Ciolacu i-a convocat vineri pe social-democrați la o întâlnire la care să dezbată  proiectele partidului  pentru următoarea perioadă. Şedinţa se desfăşoară în zona turistică Sâmbăta de Sus, la complexul ,,Miruna”.  Tot aici  se desfășoară și ședința Biroului Permanent Național.

  •   Mulți social-democrați sunt supărați din cauza Planului Național de Redresare și Reziliență și se tem că nu vor primi bani, așa cum s-a întâmplat și în cazul votului dat pe buget, când le-au fost respinse toate amendamentele, pe lângă banii aprobați de Guvern în favoarea zonelor necontrolate de primarii PSD, ci de cei din coaliția de la putere.
  •   Pe ordinea de zi a teambuildingului de a munte este și moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, care se va dezbate marți, în Senat.
  • Social-democrații  discută şi despre o posibilă platformă de stânga cu partidul lor în centru pentru a strânge în jur mai multe partide, printre care chiar Pro România, despre care părerile sunt împărțite, din cauza relației furtunoase cu Victor Ponta, titează Realitatea Plus.
  •    Social-democrații se gândesc la organizarea unui congres în a doua jumătate a acestui an, dacă evoluția epidemiei va permite, pentru a redefini doctrina, a restructura ideologia de stânga a PSD și o eventuală fuziune cu partidul lui Negoiță.
  •  O altă temă la întâlnirea PSD de la munte este și reforma constituțională, prin revizuirea Constituției, relatează Realitatea PLUS.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here