Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului – Țara Făgărașului a iniţiat Campania de curăţenie  ,,Mănuşa de Aur” prin care invită toate comunitățile din  Țara Făgărașului  sâmbătă, 17 aprilie 2021,  la cea mai amplă campanie de curățenie din zonă. Acțiunea va consta în curățarea și igienizarea localitățiilor din Ţara  Făgărașului, a albiilor râurilor şi a spațiilor verzi din vecinătatea localităților. Sunt aşteptaţi să se alăture campaniei administraţiile publice locale, biserici, şcoli,   asociații și fundații, voluntari.  Acţiunea va începe la ora 9.00, participanţiii primind saci de gunoi. Campania a fost lansată luni, pe pagina de Facebook a Asociaţiei, sub forma unei provocări realizate cu ajutorul actorului Pavel Bartoş şi a cântăreţei Lora.

  •  ,, Ora 9.00 în fața căminelor culturale (Grid, Părău, Veneția de Jos, Veneția de Sus ). Va fi prezent câte un reprezentant al comunei care va coordona şi gestiona programul de curățenie. Sâmbătă, 17 aprilie,  împreună cu asistații social cu soția și fiica mea si sper si cu ajutorul cetăţenilor vom ieși pe străzile UAT PĂRĂU să facem curat. Vă așteptăm să punem mâna împreună sa facem curat. Arunc mănușa consilierilor locali pe care îi așteptăm în numar cât mai mare. Vom ieși cu utilajele, tractoare, vom avea saci, mănuși, măști de protecție, dezinfectanți” spune primarul de la Părău, Ovidiu Ovesea.
  •  ,,Sâmbătă ne vom implica în Campania ,,Mănuşa de Aur” iniţiată de ADI Ţara Făgăraşului la care suntem acţionari. În fiecare sat al comunei vom face curat. S-au anunţat mulţi voluntari, oameni din sate, dar şi noi, angajaţii primăriei, şi beneficiarii de ajutor social, bisericile şi şcolile din comună” a spus Gheorghe Lazea, primarul de la Recea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here