Elisabeta este prima din stânga 
Dramă în familia preotului din Ohaba. Fetiţa de 8 ani şi 7 luni a decedat în urma unui eveniment petrecut în această după amiază.
  • ,,O fetiță în vârstă de 8 ani și 7 luni, care se deplasa pe bicicletă pe raza localității Ohaba    s-a autoaccidentat de un utilaj agricol ce se afla parcat. Victima a fost transportată la spital, ulterior echipajul medical declarând decesul acesteia. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut incidentul” titrează IJP Braşov.
  • ,,Mare încercare pentru familia părintelui Ciobotaru din Ohaba, Făgăraș. Astăzi, Elisabeta, fetița de 8 ani, a plecat la Domnul în urma unui stupid accident. Pe lângă un gând și o rugăciune ca Dumnezeu să-i întărească, cei care doresc să sprijine familia greu încercată pot să o facă virând direct în contul familiei.
RO38 BTRL RONC RT03 8190 9701 CIOBOTARU OANA
BANCA TRANSILVANIA
Dumnezeu să-i întărească și să-i mângâie!
Fotografia aceasta a fost făcută în urmă cu o lună de zile, când au venit cu toții special la Cristian ca să îmi aducă bani pentru campania noastră de Paști din Africa. Am fost atât de impresionată atunci de oamenii aceștia, care în ciuda greutăților cu care cresc 10 copii, au ținut neapărat să doneze pentru zece copilași africani din lista noastră. Am insistat atunci să mai taie câțiva copii de pe listă iar doamna preoteasă mi-a zis, ”Lasă că celor de acolo le este mult mai greu decât nouă”. Acum lor le este cel mai greu așa că trimiteți-le un gând bun sau o încurajare, contează” a scris pe facebook Roxana Dobre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here