Trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea în  Făgăraş se modernizează, lucrările fiind demarate în data de 26 iunie a.c. Reprezentanţii CFR spun că şantierul va fi închis vineri, 9 iulie 2021, când circulaţia trenurilor va fi reluată în program normal.  În această perioadă, în intervalul orar 8.00 – 14.00, traficul feroviar a fost oprit pe acest tronson de cale ferată. Trenurile Regio  2.512 şi 2.517,  care circulă pe ruta Sibiu-Făgăraş, au fost oprite în Gara Voila.   SC ISAF Bucureşti  execută lucrarea de modernizare a trecerii la nivel cu cale ferată.

  • ,,Firma ISAF Bucureşti a realizat modernizarea trecerii peste calea ferată de la Făgăraş, iar în ţară vor fi modernizate  64 de astfel de treceri la nivel cu cale ferată.  Este un proiect mai amplu al CFR-ului.  Trecerea la nivel cu calea ferată din Făgăraş era veche, cu dale din beton, iar acum s-a montat un sistem european. Condiţiile de circulaţie pentru traficul feroviar şi rutier vor fi mult mai bune. Vineri, 9 iulie a.c., obiectivul va fi predat CFR-ului. În perioada următoare se vor monta bariere în locul semafoarelor. Această  decizie s-a luat  pentru a evita accidentele la trecerea cu cale ferată.  Astfel de lucrări au fost realizate la Rupea şi Sighişoara, Făgăraş şi urmează Codlea şi Şercaia’’ a spus Marian Ristoiu, şeful de  staţie de la Gara Făgăraş.

 

 

2 COMENTARII

  1. Ca sa traduc ce zice Alexandru: Selectia naturala si-a urmat cursul, ce-i care nu au vrut sa i-a in considerare semnalele acustice si luminoase, au murit, asa ca CFR-ul o sa cheltuiasca o gramada de bani platiti la niste firme de smecheri pe niste instalatii care probabil nu au sa mai functioneze in 2 sau 3 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here