Sunt  Florin Gherasim, membru al Asociaţiei Internaţionale de Medicină Integrată, cetăţean român, om care încearcă să descifreze motivele pentru care în toată lumea popoarele sunt sacrificate de către propriile guverne. Cercetătorii din Spania au descoperit că ,,vaccinul” anti Covid  conţine OXID DE GRAFEN, potrivit Natural News. Acest material va schimba viitorul şi foarte puţine companii din lume au acces la resursa minerală brută care este necesară pentru a produce grafenul, iar 70% din rezervă este controlată de China. Foarte recent echipa de cercetători de la Departamentul de Inginerie al Universităţii din Almeria a publicat un raport intitulat  ,,Detectarea oxidului de grafen în suspensie apoasă . Studiu observaţional în microscopie optică şi electronic”. În  acest studiu  cercetătorii spanioli au descoperit că fiecare doză de ,,vaccin” pe care au examinat-o conţinea aproximativ  747 de nanograme de OXID DE GRAFEN. Asta înseamnă că  mai  mult de 99% din vaccin este alcătuit doar din oxid de grafen. Oxidul de grafen, un material format din grafit, este o substanţă toxică cunoscută. Studiile au arătat că materialele pe bază de grafen pot provoca o toxicitate dependentă de doză.  Acesta poate afecta ficatul şi rinichii, poate favoriza formarea de granuloame  pulmonare, poate scădea viabilitatea celulară şi poate declanşa apoptoza sau moartea celulară programată. Studiile pe animale au relevat că injectarea oxidului de grafen în organism depozitează substanţa toxică în plămâni, ficat, splină şi rinichi. Cercetătorii au raportat, de asemenea, dificultăţi în eliminarea materialului din organism.

Multe măşti faciale comercializate de corporaţii sunt căptuşite cu grafen

Purtarea măştilor faciale căptuşite cu grafen poate cauza problem pulmonare grave, avertizează Health Canada. Cercetăorii spanioli au descoperit cantităţi semnificative de oxid de grafen şi în beţişoarele de vată folosite în reacţia în lanţ a polimerazei  RT-PCR şi în testele antigenice. Aceste teste sunt folosite cu scopul declarat de a depista Covid -19 !!! Expert Medical: ,,Nu există niciun motiv care să justifice prezenţa oxidului de grafen în vaccinuri, decât acela de a ucide oameni”. Devăluirea referitoare la raportul spaniol şi la oxidul de grafen din vaccinuri a ieşit la lumină pentru prima dată după ce a fost prezentată de comentatorul conservator Stew Peters în emisiunea sa  ,, The Stew Peters Show ”. În episodul din data de 8 iulie al emisiunii sale, Peters invitat-o pe Dr. Jane Ruby, expert medical şi cercetător cu experienţă de peste 20 de ani în domeniul farmaceutic, pentru a explica ce este oxidul de grafen şi care sunt efectele acestuia asupra organismului uman. Ruby a explicat câteva dintre  modurile în care oxidul de grafen este periculos pentru oameni. ,,Distruge tot ce se află în interiorul celulei. Explodează mitocondriile. Crează o situaţie în care organismul este ca o maşină de pompieri cu 10 alarme şi inflamaţii, citokine, chemokine. Se produce o furtună inflamatorie care are o afinitate specială pentru crearea unei inflamaţii acute a plămânilor, creează o furtună inflamatorie în ţesutul cardiac şi în ţesutul cerebral. Nu există nici un motiv care să justifice prezenţa acestei substanţe în vaccinuri decât acela de a ucide oameni”.   Peters şi-a exprimat propria îngrijorare cu privire la motivul pentru care descoperirea oxidului de grafen în vaccinuri nu este mediatizată pe scară largă de presa mainstream. Singura sa concluzie este aceea că aceste corporaţii sunt şi ele implicate. Ruby a împărtăşit opinia lui Peters arătănd că singura explicaţie ar fi că producţia în serie şi injectarea oamenilor cu aceste ,,vaccinuri” este un ,,experiment în masă de dimensiuni globale, fără informare şi fără consimţămănt”. Potrivit cercetătorilor spanioli multe dintre simptomele cel mai frecvent asociate cu Covid-19 ar putea fi cauzate şi de nivelurile excesive de grafen din organism. Ruby a avertizat că Pfizer şi alte corporaţii farmaceutice sunt în curs de a dezvolta o versiune administrabilă prin inhalare a ,,vaccinului”. Această versiune inhalatorie ar fi mai puternică deoarece ar intra direct în plămâni. ,,Creează  imediat o furtună pulmonară de pneumonie”’ a spus Dr Ruby. Dacă această versiune a  ,,vaccinului” va primi autorizaţia de utilizare de urgenţă, numărul deceselor subite cauzate de cazurile  de pneumonie de tip ,,explozie respiratory” va creşte vertiginos.

Curtea Supremă din Spania a decis: ,,Carantina este neconstituională”

 

,,Limitările privind circulaţia au încălcat drepturile fundamentale ale cetăţenilor”. Guvernul socialist spaniol se confruntă acum cu mai multe procese ca urmare a faptului că închiderea a fost declarată ilegală. Lovitură pentru Certificatul de Vaccinare UE . Discriminarea  dintre vaccinaţi şi Nevaccinaţi a fost anulată de Curtea Constituţională din Slovacia. După ce Curtea Supremă din Spania a declarat Carantina neconstituţională, instanţa de specialitate de la Bratislava a dat şi ea o lovitură grea Dictaturii COVID. Spre deosebire de România, Slovacia are însă o opoziţie reală. Fostul prim ministru social democrat Robert Fico a depus o plângere la Curtea Constituţională în legătură cu discriminarea dintre vaccinaţi şi nevaccinaţi,  a informat Visegrad  Post. După doar  şase zile de la intrarea lor în vigoare măsurile au fost declarate neconstituţionale pe 14 iulie şi vor fi anulate de îndată ce decizia Curţii va fi publicată în Monitorul Oficial. Judecătorii  au considerat discriminarea dintre vaccinaţi şi nevaccinaţi ca fiind o ingerinţă inadmisibilă în drepturile omului.

 

  ,,Liberte!”, manifestaţii şi în Fraanţa’

Zeci de mii de francezi au ieşit în stradă în peste 50 de oraşe din întreaga Franţă împotriva paşaportului de vaccinare şi a regimului dictatorial chiar de ziua lor naţională, protestând împotriva anunţurilor făcute de preşedintele socialist Emmanuel Macron pe tema paşaportului sanitar, a vaccinării obligatorii şi a noului regim considerat de francezi dictatorial. Un tribunal din Italia a anulat suspendările impuse angajaţilor din domeniul medical care refuză să se vaccineze. Procesul constituie o contestare în justiţie a obligativităţii vaccinării Covid impusă de guvernul de la Roma tuturor angajaţilor din profesiile medicale. Legea statului prevede că inclusiv personalul care nu intră în contact cu pacienţii trebuie să se vaccineze împotriva Covid 19 cu serul experimental de la AstraZeneca deşi acest  produs a fost suspendat temporar de multe state europene din cauza efectelor adverse letale manifestate prin apariţia unor cheaguri de sânge.  Guvernul socialist al Greciei impune obligativitatea injectării cu serurile experimentale Covid pentru lucrătorii din azilele de bătrâni pentru medici şi militari. Mii de greci au ieşit pe străzile Atenei pentru a manifesta faţă de vaccinarea obligatorie şi paşapoartele de vaccinare. Manifestanţii paşnici au cerut demiterea guvernului şi schimbarea politicilor aberante anti-umane.

România, zero incidenţă, dar starea de alertă şi măsurile restrictive se menţin

România a înregistrat cea mai mică rată de infectare cumulată la 14 zile din întreaga Europă anunţă Centrul European de Prevenire al Bolilor (ECDC) . Astfel rata de incidenţă cumulată la 1000 de locuitori a ajuns pentru prima dată la 0,0,  rată pe care o mai deţin doar polonezii. ECDC atestă oficial că România are cea mai mică rată de infectare la 100 000 de locuitori determinată în ultimele 14 zile.Astfel, rata României a ajuns la 3,61, urmată de Polonia cu 3,87, Islanda cu 9,34, Germanuia cu 10,58 şi Malta cu 14,38. Ultimele clasate sunt Cipru – 493,13, Portugalia – 240,53 , Spania -215,12. Cu toate acestea  ,,autorităţiile” de la Bucureşti au prelungit starea de alertă şi aproape toate restricţiile aberante. Epidemiologii susţin că rata de infectare la 100 000 de locuitori determinată în ultimele 14 zile este cel mai important reper pentru determinarea sfârşitului epidemiei însă nimeni nu a vorbit despre raportarea Centrului European de Prevenire şi Control al Bolilor. Evident pentru a nu transmite populaţiei mesajul că în România nu mai există transmitere comunitară, scăzând şi mai mult ritmul de vaccinare. Pandemia nu mai există din punct de vedere  legal în România şi prelungirea stării de alertă este ,,un act de sfidare naţională”consideră Varujan Vosganian.

Persoanele vaccinate împotriva Covid 19 devin mai ,,magnetice” în timp

Un cercetător din Europa a realizat recent un sondaj care a analizat starea de ,,magnetism” din corpul oamenilor după ce au fost vaccinaţi împotriva coronavirusului, iar rezultatele sunt de-a dreptul îngrijorătoare. Amar Goudjil şi-a propus să evalueze 200 de persoane care locuiesc sau lucrează în Luxemburg. Locul de desfăşurare al studiului a fost la centrul comercial Belle-Etoile şi pe route d’Arlon din Strassen. Goudji a explicat scopul studiului şi a efectuat un sondaj statistic anonim al persoanelor vaccinate faţă de cele nevaccinate care locuiesc în zonă. El a oferit fiecărui participant un magnet pe care să-l apese pe piele. De asemenea participanţilor li s-a cerut să li se pună pe umeri un tester de câmp electric şi magnetic pentru a testa cămpurile electrice. Rezultatele au fost evidente: a fi vaccinat provoacă un magnetism sever. În grupul celor nevaccinaţi numărul persoanelor care au manifestat ,,atracţie” faţă de magnet a fost zero, arată rezultatul studiului. În grupul persoanelor vaccinate magnetul a aderat la pielea lor fără dificultate. Dintre acestea, persoanele vaccinate – 79% au avut magnetul lipit de un singur umăr, acela în care a fost injectat serul experimental numit vaccine, iar restul 21% au avut magnetul lipit de ambii umeri.

Romanul ,,Ciuma” transpus în viaţa reală

Macron tocmai a anunţat pentru Franţa un scenariu care seamănă izbitor cu experimentul social descris în romanul ,,Ciuma” de Albert Camus. Persoanele care refuză să se vaccineze cu serurile experimentale (puse ilegal pe piaţă de Agenţia Europeană a Medicamentului ca ,,produse sigure” în condiţiile în care chiar producătorii şi O.M.S. declară public că se fac teste şi verificări cel puţin până în 2023) vor fi excluse din viaţa socială. Personalul medical nu numai că va fi lăsat fără job, dar va fi supus şi unor amenzi enorme pentru nesupunere. Persoanele cu vârsta de peste 12 ani nu vor mai putea merge cu autocarul, trenul sau avionul, nu vor mai putea merge la concerte, spectacole, filme, nu vor mai fi primite în săli de curs sau amfiteatre, nu vor mai putea lucra în locuri publice cu excepţia cazului în care îşi vor fi procurat un paşaport sanitar de libertate . Acesta este primul dintr-o mulţime de alte anunţuri care vor veni în următoarele ore sau zile de la liderii europeni, deci şansa ca această reglementare să fie respinsă nu există. În romanul ,,Ciuma”, Camus vorbeşte despre încercarea de salvare prin implicare, prin împărtăşirea durerii şi a micilor bucurii ale vieţii (ceea ce este de fapt înţelesul exact al eucharistiei creştine). Omul este deseori un lup pentru om dar poate fi şi aliatul de ultimă instanţă, Parakletos, imanenţa Lui Dumnezeu pe pământ, Măngăietorul. Mai  avem această putere de primenire sau ne aşezăm, înfrănţi, la baza zidului care ne separă şi ne desparte, acceptănd să fim şterşi sau resetaţi pentru a corespunde modelului omului-nou, normal, progresist din imaginaţia distopică a nebunilor mesianici care au ajuns la butoanele lumii?

 Vaccinurile mesager ARN au deschis Cutia Pandorei

Universitatea Stanford a anunţat că lucrează la un vaccin revoluţionar,  ,,supererou” inspirat din codul ADN al atleţilor olimpici. După ce vaccinul anti-Covid ne-a fost prezentat ca un adevărat Măntuitor iată că acum apare vaccinul Supererou menit să salveze omenirea de toate bolile. Evan Ashley, profesor de medicină şi genetică la Stanford este coordonatorul lucrărilor care urmăresc să schimbe ADN-ul oamenilor cu consecinţe imprevizibile pe termen mediu şi lung.   ADN-ul plantelor este manipulat şi modificat de zeci de ani în experimente controversate, iar aceste modificări au culminat recent cu fabricarea cărnii artificiale. Fundaţia Bill şi Melinda Gates a făcut un apel la toată omenirea să renunţe la hrana naturală în favoarea celei produse în laborator. Potrivit previziunilor companiei de consultanţă Kearney, până în 2040 carnea artificială va deţine 25% din piaţa mondială a cărnii. Nimeni nu a studiat însă cu adevărat care este efectul cărnii artificiale şi nici al altor produse modificate genetic asupra  organismului uman,  arată dr. Joseph Mercola într-o analiză publicată pe site-ul său. Vaccinul anti-Covid este un alt exemplu de manipulare genetică fără studii ştiinţifice suficiente. Vaccinul mesager ARN promovat cu agresivitate în lumea întreagă este conceput pentru a incita corpul să producă proteine spike în interiorul celulelor utilizând codificarea genetică. Pe fondul numărului tot mai mare de decese şi de efecte adverse severe s-a descoperit că proteina spike – folosită de vaccin pentru a declanşa mecanismele de protecţie imunitară este cea care provoacă distrugeri endoteliale (adică ale epiteliului care căptuşeşte cavităţile închise ale corpului ) şi este cauza numeroaselor cazuri de cheaguri de sânge de accidente vasculare şi de distrugeri ale diverselor organe. Covid 19 a fost se pare momentul de cotitură în care modificarea genetică şi-a făcut apariţia în medicina umană. Manipularea genetică la oameni poate suna îngrozitor, de aceea autorităţile, folosind strategia fricii, au făcut ca un virus să sune şi mai îngrozitor pentru a-i face pe oameni să accepte această ,,joacă de-a Dumnezeu” pe pielea lor. Membrii Scientific Pandemic Influenza Group on Behavior (SPI-B), comitet care face parte din SAGE (Grupul de Consiliere Știinţifică pentru Urgenţe) din Marea Britanie, au recunoscut că guvernele folosesc frica şi au recunoscut că activitatea lor este contrară eticii şi este TOTALITARĂ.Timp de un an şi jumătate guvernele din lumea întreagă cu foarte puţine excepţii şi-au alimentat populaţiile în mod regulat cu ştiri îngrozitoare. Autorităţiile, în complicitate cu presa, au continuat să dea publicităţii statistici despre numărul tot mai mare de ,,cazuri” fără a explica faptul că majoritatea erau cazuri ,,fals positive”. Astfel,  dr. Victor Frankenstein ar putea fi mândru de urmaşii săi de azi. Știinţa  a  ajuns să meargă mână în mână cu GROAZA.

 Specialiştii cer  oprirea vaccinării      

Dr Adrian Cacovean declară: ,,Mocneşte ceva de nedescris în aerul pestilenţial al verii 2021. Pute a dictatură şi măsuri criminale, se pune la cale uzurparea libertăţii, a liberului arbitru, se consolidează cenzura, o educaţie catalogată corect corupere de minori – nu educaţie, dezorientarea polarităţii normale a oamenilor spre confuzia identităţii sexuale, epurarea normalului, asanarea sănătosului, îmbolnăvirea genetică, acesta este Holocaustul universal.  Este de neînţeles cum lumea încă stă şi nu reacţionează la nebunia care conduce acum!”  Platformele de socializare au devenit centre de epurare şi cenzură, guvernele sunt conduse de infractori şi uzurpatori ai statului de drept, parlamentele sunt populate de penali, sănătatea de înţepători cu forţa, serviciile (securiştii) sunt peste tot, ocupă toate   funcţiile prin acoperiţi care  tac şi coordonează măcelul, oricine protestează este luat în vizor şi răpus dacă poate avea impact, nimeni nu mai poate mişca, respira, gândi fără să fie imediat sancţionat, blamat, hulit, linşat mediatic, nu mai poate exista alternativă, opinie diferită că este imediat catalogat recalcitrant, diversionist, răspănditor de fake news, înapoiat, cu gândire de ev mediu, justiţia este  aservită  clasei conducătoare în multe situaţii dând sentinţe injuste.  Tot mai mulţi specialişti se adresează guvernului pentru a opri vaccinarea contra Covid, după ce au descoperit efecte secundare extrem de toxice.  O nouă relatare a medicilor din Marea Britanie cer oprirea totală a vaccinului Covid pentru om.  Grupul de Consultanţă a Medicinei  din Marea Britanie a prezentat concluziile sale Ministerului Sănătăţii Britanic, afirmănd că este absolut cert că vaccinul anti Covid nu este eficient şi nu este sigur pentru om. Aceşti medici spun că după ce au studiat Registrele Oficiale de Sănătate Publică  (care  în  România în mod voit sunt ascunse, neraportăndu-se în CE reacţiile adverse ale acestor seruri experimenbtale) au observat un mare număr de efecte secundare incluzând reacţii neaşteptate ale sistemului imunologic pe lângă hemoragii şi coagulări ale sângelui, reacţii de durere, răspunsuri neurologice grave, pierderea vederii, al auzului, a vorbirii, a mirosului  sau reacţii  adverse care afectează sarcina, inclusiv avortul.   După afirmaţiile VAERS,  un site al Guvernului S.U.A. care înregistrează efectele secundare ale vaccinului anti Covid, peste şase mii de persoane au murit ca urmare a vaccinării, peste 20 000 au fost spitalizaţi, aproape 2 000 de persoane au suferit de paralizia lui Bell (o paralizie a muşchilor feţei)  şi aproape 45 000 de persoane au fost înregistrate în Serviciile de Urgenţă ale spitalelor ca urmare a injectării cu aceste seruri experimentale. De asemenea, au fost aproape 6 000 de reacţii care au ameninţat viaţa persoanelor (5 885) care au fost vaccinate, iar 2 200 de persoane au suferit atacuri de inimă. Și toate  aceste  informnaţii sunt date ale guvernului!Mai mult de 650 de femei au suferit avorturi spontane, iar 4 583 au suferit discapacităţi de o formă permanentă.   Pentru a fi clari, concluzionând, acesta este un medicament experimental, care se dministrează fără probe adecvate şi fără protocoale de securitate. Doar timpul va arăta consecinţele aducerii pe piaţă a acestui ser experimental, chiar dacă pentru unii va fi destul de târziu.

(Florin Gherasim – membru al Asociaţiei Internaţionale de Medicină Integrată şi Împotriva Îmbătrânirii, specialist în recuperare medical, preşedinte pentru România al A.S.I.M.I.A.) 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here