,, Caravana cu medici’’ va poposi în comuna Ucea sâmbătă, 14 august 2021, la Căminul Cultural din Ucea de Jos.  Localnicii vor beneficia de analize gratuite dacă  se programează la tel. 0268. 247176.

  • ,,Persoanele care doresc să-şi facă analize gratuite  trebuie să se programeze. 120 de persoane vor beneficia de analize gratuite, iar până în prezent s-au înscris pe listă peste 60 de persoane. Sâmbătă, între orele 8.00 şi 11.00 se vor recolta probe de sânge de la doritori. Pacienţii vor intra în posesia buletinelor de analiză în perioada 21 – 22 august 2021 când caravana cu medici va reveni  în comuna Ucea’’ a spus Adrian Grovu, primarul comunei Ucea.

În perioada 21 – 22 august a.c., câteva săli de clasă de  la Şcoala Gimnazială din Ucea de Jos  vor fi transformate în cabinete medicale.   Localnicii vor beneficia atunci de consultaţii gratuite pentru următoarele specialităţi medicale: cardiologie, ortopedie, oftalmologie, ecografie abdominală, urologie, medicină internă, dermatologie, pediatrie, medicină de familie, ORL şi neurologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here