Microstaţia SAJ Victoria s-a mutat într-un sediu nou, amplasat la parterul imobilului Policlinicii. Noua locaţia a fost în şantier, lucrările de renovare şi reamenajare fiind finalizate la data de 11 august. Primăria Victoria a finanţat lucrările  de la bugetul local. Până în prezent acest serviciu public a funcţionat la etajul clădiii.

  •  ,,De astăzi serviciul de Ambulanţă va fi mult mai operativ. Lucrările de reparaţii la  sediul Ambulanţei au costat 50.287,38 lei fără TVA. Ordinul de începere a lucrărilor  a fost emis în data de 21 iulie a.c., iar termenul de execuţie era de  30 de zile, însă  au fost finalizate la data de 11 august 2021. Au fost efectuate următoarele lucrări: tencuieli la interior pe 150 mp, finisaje şi zugrăveli interioare pe 350 mp, s-a turnat şapă  pe o suprafaţă de 65 mp şi s-a montat linoleum, s-au montat  8 geamuri termopan,  s-a  montat  centrală termică şi instalaţia aferentă, s-a refăcut  instalaţia  electrică, s-au realizat  două grupuri sanitare’’ a spus Camelia Bertea, primarul oraşului Victoria.

La microstaţia SAJ Victoria îşi desfăşoară activitatea o echipă formată din 7 asistenţi medicali şi şapte şoferi care folosesc două ambulanţe de tip B. Serviciul de Ambulanţă din  Victoria nu a avut niciodată medic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here