Campania de sterilizări gratuite  derulată de Asociatia Save A Life  în oraşul Victoria s-a încheiat marţi, 5 octombrie a.c.

  • ,,Mulțumesc tuturor persoanelor care au venit cu animăluțele la sterilizat și care au înțeles importanta sterilizărilor. Mulțumesc echipei de doctori  George Ganescu si  Vlad Sirbu,  partenerilor de la  Aulim Pitesti si Tierhilfe Hoffnung pentru suport, dar şi Primăriei Victoria pentru susținere” a declarat Gabriela Streza, pre;edintele Asociaţiei  Save A Life.

În perioada  martie – octombrie 2021, această asociaţie a sterilizat  aproximativ 750 de cătei şi pisici.  Campania va continua şi anl viitor în Ţara Făgăraşului.

  • ,,Anul viitor vreau să continui, alături de partenerii noştri de la  Tierhilfe Hoffnung şi Aulim şi să includ în campania de sterilizare și microciparea cățelului/căţeluşei pentru responsabilizarea persoanelor din zonă. Campania de sterilizări gratuite este organizată pentru toată Ţara  Făgărașului” a mai spus  Gabriela Streza, președintele Asociaţiei Save A Life.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here