Un fapt mai puţin obişnuit s-a petrecut în comuna Părău. Persoane rămase încă necunoscute au dat foc la panoul care indică intrarea în satul Veneţia de Jos dinspre Cămăna.   Primarul comunei Părău, Ovidiu Ovesea, oferă şi o recompensă de 2000 lei persoanei care poate da informaţii certe care să  ducă la depistarea făptuitorilor.

  • ,,Vineri seara s-a întâmplat. A fost pus un cauciuc sub totemul de la intrarea în Veneţia de Jos şi i s-a dat foc. În toată comuna au fost montate recent  totemuri la intrarările din  localităţi. Prin această faptă a fost distrus un bun public al comunei noastre. A fost incendiere, infracţiune pedepsită de legea penală. Vom depune o plângere scrisă şi la Poliţie dacă poliţiştii încă nu s-au autosesizat” a spus primarul comunei Părău, Ovidiu Ovesea.

Un astfel de indicator a costat 4000 lei, bani de la bugetul local. În toate localităţile din ţară sunt montate astfel de panouri, dar nu s-au înregistrat evenimente de distrugere a lor.  În urmă cu o lună şi jumătate a ars o şură din Veneţia de Sus, autorităţile presupunând că a fost tot incendiere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here