Grupul coral ,,Fiii Făgărașului” a venit în întâmpinarea făgărășenilor, care sărbătoresc praznicului Nașterii Domnului, cu un nou proiect artistic intitulat ,,O, ce veste minunată!”

  • ,,Este o tradiție, în grupul nostru, ca marile praznice religioase ale creștinătății să fie întâmpinate așa cum se cuvine, pentru că suntem un grup coral care dorește să scoată în evidență valorile culturale și spirituale ale poporului nostru, mai ales datinile, portul și folclorul din Țara Făgărașului. De data aceasta am lăsat portul popular și ne-am îmbrăcat pentru a ne colinda rudele, prietenii și pe toți făgărășenii. Proiectul ,,O, ce veste minunată!” este un cadou de Crăciun pentru toți apropiații noștri, familiile, prietenii și toți făgărășenii. Cu această ocazie, aducem un prinos Celui care a venit în lume ca să ne facă mai buni, Domnului Iisus Hristos, și le urăm tuturor făgărășenilor Sărbători Fericite! Noi ne vom continua activitatea cu alte proiecte  și îi așteptăm pe toți făgărășenii care au dragoste de tradițiile românești, portul popular din Țara Făgărașului și, bineînțeles, care au voce, să ni se alăture pentru a duce mai departe tradițiile moștenite de la strămoșii și părinții noștri” a spus Constantin Cîrstea, coordonatorul grupului ,,Fiii Făgărașului”.

  • ,,Am înregistrat în studioul  Sirinx-Music două colinde,  ,,O, ce veste minunată!” și ,,Sus la poarta Raiului”. Înregistrările au avut loc în formula Camelia Sas, Mădălina Cerghit, Cristina Leluțiu, Daniela Gânța, Mariana Mirică, Gheorghe Grecu, Dorel Cornea, Mircea Grecu, Adrian Băluț, Nicușor Cătană (saxofon), Vasile Gozgar (saxofon), Ștefan Botoran și cele două fetițe venite din trupa de copii Sirinx, Aura Cerpac și Măriuca. Formăm, împreună, un grup complex, din oameni minunați, pasionați de muzică, suntem  o adevărată familie” a spus preotul și jurnalistul Ștefan Botoran, membru fondator al grupului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here