Cupa ,,Tinere Speranțe” la Karate s-a desfășurat sâmbătă, 19 februarie a.c., începând cu ora 10.00, în  sala de sport a Liceului ,,Dr. Ioan Șenchea“ din Făgăraș. La eveniment au participat 140 de sportivi de la șapte cluburi.

  • ,,Avem cluburile făgărășene, cele din Victoria și un club din Brașov, la competiție participă 140 de sportivi. Este o cupă pe care am inițiat-o cu mai multă vreme în urmă, dedicată în mod exclusiv copiilor între 6-15 ani. De aceea poartă denumirea sugestivă de ,,Tinere speranțe”. Sunt prezente cluburile ACS Azuma Dojo Făgăraș, Masaki Făgăraș, Chimia Victoria, Karate Viromet Victoria, Souryoukan Karate Brașov, CSM Făgăraș și CSM Karate Do Făgăraș. Scopul competiției este șlefuirea celor care reprezintă tinerele speranțe ale Țării Făgărașului pentru disciplina Karate” a spus Sensei Gheorghe Țețu, director tehnic  în cadrul S.K.I.F (Shotokan Karate Do International) România.
  • ,,Ne bucurăm că putem oferi și de această dată copiilor bucuria de a concura și a socializa, ei au așteptat de multă vreme să concureze, să se bucure alături de prieteni, părinți și toți cei dragi de emoțiile competiției, să simtă adrenalina, bucuria succesului dar și motivația înfrângerii” a spus Ioan Rîmbeț, antrenor în cadrul secției de Karate din cadrul CSM Făgăraș.
  • ,,Ne era dor de această competiție, mai ales copiilor care se bucură într-un mod deosebit de ea. Medaliile reprezintă munca lor din timpul orelor de antrenament și nu trebuie să li se răpească această bucurie” a spus Cătălin Răduleț, antrenorul clubului Azuma Dojo Făgăraș.

Competiția s-a desfășurat   la Kata ( luptă imaginară cu mai mulți adversari) și la kumite (luptă liberă după un regulament foarte strict). (Ștefan BOTORAN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here