Sunt Gherasim Florin, preşedinte al Asociaţiei Internaţionale de Medicină Integrată şi Împotriva Îmbătrânirii pentru România şi în această calitate monitorizez situaţia medicală şi juridică din România (strict referitoare la această criză medicală indusă de către guvernele lumii). Ca şi cetăţean român îmi arăt dezacordul cu aceste politici de ,,exterminare în masă“ şi sunt în totalitate de acord cu chemarea internaţională la nesupunere civică împotriva guvernului care şi-a trădat propriul popor. România este un stat independent şi suveran! Aşa trebuie să îl păstrăm şi să îl dăm mai departe copiilor noştri.

 Rafila a admis ineficienţa ,,vaccinurilor“

Ministrul Sănătăţii, Al. Rafila, a admis ineficienţa serurilor experimentale care au ucis zeci de mii de oameni şi au îmbolnăvit de Covid milioane de români sub falsa protecţie a  ,,imunizării”, afirmând la tv   că ,,ar da vaccinurile pe mască”. Numai că masca la rândul ei nu ne fereşte de nimic după cum a comunicat în privat însuşi ţarul pandemiei Anthony Fauci şi după cum a constatat Al. Rafila pe propria lui piele de triplu  ,,vaccinat”, dublu mascat şi bine infectat. ,,Nu pot să spun cum este situaţia din punct de vedere juridic, dar în mod evident în momentul în care o Ordonanţă este declarată neconstituţională de către Curte decizia trebuie respectată” a admis Rafila după ce a primit în plină figură, în ciuda măştii protectoare, upercutul administrat de Adrian Cristian Secu, un tânăr student la Drept care a dat o veritabilă lecţie tuturor maeştrilor în ştiinţe juridice din România.

7 pacienţi busterizaţi, toţi covidaţi

Într-un studiu semnat de 11 cercetători s-a arătat că din şapte pacienţi busterizaţi toţi şapte s-au covidat:  ,,din cei şapte cinci au făcut trei doze cu Pfizer, unul a combinat Astra cu Pfizer şi altul a mers pe Moderna, pachetul complet”. Cum era Arafate, cum era Gheorghiţă cu eficienţa de 95% spre 99%  când real eficienţa este de 0,84% ? Să vedem cum veţi face faţă proceselor civile pentru decese şi îmbolnăviri după asigurările voastre false promovate în mod ilegal cu concursul CNA. În concluzie ne trebuie vitamina D, cum comfirmă azi israelienii, adică puţin soare de care am fost ţinuţi departe în mod deliberat, vitamina C, tratamente preventive normale şi ieftine.

Sistemul imunitar al ,,vaccinaţilor“ scade brusc

Serurile COVID deteriorează progresiv sistemul imunitar al persoanelor ,,vaccinate” într-un mod similar sindromului imunodeficienţei umane dobândite arată datele care ar trebui luate în seamă la fel ca şi cele legate de miocardită. Nu cunosc dacă mai are drept de practică fostul absolvent de medicină, Raed Arafat, când specialitatea lui este cea de brancardier din moment ce în ultimii ani s-a ocupat cu funcţionăritul pe la case mai mari sau mai mici, de la PSD la PNL.      Medicul Iulian Șerban explică declaraţia savantului Luc Montagnier care a inflamat lumea, cu puţin timp înainte de a muri (o moarte suspectă) astfel: ,,dacă v-aţi ,,vaccinat” pentru Covid -19 faceţi o analiză a celulelor CD4 şi dacă sunt scăzute daţi în judecată guvernul pentru că aveţi un sindrom de imunodeficienţă determinat de un ser experimental obligatoriu!” Aşadar nu este vorba că ,,vaccinul dă SIDA” cum a trivializat Arafat ci de faptul că sistemul imunitar al unor înţepaţi cu acest ser experimental denumit impropriu vaccin cade brusc la pământ la fel ca în cazul unor bolnavi de SIDA. Un exemplu cunoscut este al  Preşedintelui  Parlamentului European, David Sassoli, bine ,,vaccinat” care a decedat brusc cu  ,,formă gravă de disfuncţie anormală a sistemului imunitar”. Și mai sunt şi alte exemple, inclusiv la noi , unde sunt însă bine înfăşurate în adevărate fake-news de partid şi de stat.

Defibrilatoare, măsură obligatorie în Israel

Arafat şi Gheorghiţă ar trebui să mai explice şi cum e cu miocarditele care ,,afectează şi inima şi cordul” şi să ia notă că Armata Israeliană a dispus în ianuarie 2022 instalarea de defibrilatoare în toate sălile de gimnastică ale Israeli Defense Force (IDF) după decesul ,,nexplicabil” al unui colonel de 42 de ani.  Măsura a devenit deja obligatorie şi în sălile de GYM şi fitness ale civililor. Defibrilatoarele au fost instalate şi în toate sinagogile din Ierusalim. De asemenea, mari întreprinderi din Marea Britanie, aproape a fel de bine ,,vaccinată” ca Israel, au urmat exemplu israelian prin instalarea de defibrilatoare în toate locaţiile Star Platforms.

Injecţiile covid  atacă sistemul imunitar

Revenind la SIDA lui Arafat tot mai multe dovezi arată că ,,vaccinurile” împotriva coronavirusului din Wuhan (Covid-19) distrug sistemul imunitar al oamenilor de pretutindeni, scrie Ethan Huff. Sistemul imunodeficienţei dobândite indus de ,,vaccinul” Covid-19 sau SIDAV pare a fi unul dintre cele mai grave efecte adverse pe termen lung ale acestei injecţii. În esenţă, ,,vaccinurile” distrug în timp sistemul imunitar al oamenilor, lăsându-i predispuşi la infecţii de tot felul. Problema nu este scăderea în timp a eficienţei injecţiilor ci scăderea capacităţii sistemului imunitar. Injecţiile antigripale ale lui Fauci acţionează ca o armă letală pentru sistemul imunitar. Eficienţa injecţiilor este negativă sub aspectul protecţiei imunitare pe care o oferă. Datele arată că funcţia imunitară suferă o scădere evidentă după injectare, exact opusul a ceea ce ar trebui să facă un vaccin. Capacitatea sistemului imunitar al celor înţepaţi cu acest ser experimental este cu 50% mai slabă decât capacitatea sistemului imunitar natural al celor neînţepaţi cu acest ser experimental impropriu denumit vaccin. Prin urmare  ,,vaccinurile” Covid -19 deteriorează sistemul imunitar. În medie, unei persoane ,,vaccinate” cu două doze îi mai rămâne doar 35% din funcţia imunitară.

 Eficienţa ,,vaccinului” Pfizer este în realitate doar de 0,84%

Agenţia de Securitate Sanitară din Marea Britanie ( UKHSA) publică săptămânal un raport de monitorizare a vaccinării care conţine date corespunzând unei perioade de patru săptămâni privind ,,cazurile”, spitalizările şi decesele în funcţie de statusul vaccinal. Aceste rapoarte arată că persoanele cele mai afectate sunt cele complet vaccinate. Folosind formula de eficacitate a ,,vaccinului” Pfizer, Expose a constatat că eficienţa reală a ,,vaccinurilor” este de minus 183%, în medie. Acest fapt este absolut uimitor şi extrem de tulburător. Dr. Masahiko Okada a arătat un adevăr ştiinţific  care ar trebui să blocheze vaccinarea pe loc. Eficienţa ,,vaccinului” Pfizer este în realitate doar de 0,84% !

9 spitale declarate focare de infecţie covid

În prezent sunt nouă spitale din Bucureşti unde s-a declarat focar de infecţie Covid-19 în rândul personalului: Ellias, Fundeni, Grigore Alexandrescu, Sfânta Maria, Cantacuzino, Colţea, Alexandru Obregia şi Witting. Aceeaşi situaţie este şi la Iaşi cu 200 de angajaţi infectaţi doar în Spitalul de Urgenţă. Cum sunt convins că în spitale sunt ,,oameni care cred în ştiinţă”, care personifică expertiza medicală, este evident că majoritatea dintre aceştia sunt înţepaţi cu aceste seruri experimentale impropriu denumite vaccin. (în august 2021 Digi anunţa că 70% din doctorii din România s-au vaccinat deja. Cum a trecut o jumătate de an probabil că procentul s-a apropiat de 100%). Din presă reiese că doar Răzvan Constantinescu, Monica Pop, Vasile Astărăstoie şi căţiva rebeli ar mai fi rămas de convins. Ar fi o situaţie foarte gravă dacă o proporţie mare de doctori nu vor să audă de un ,,vaccin” pe care totuşi îl administrează altora.

Acţiune colectivă depusă în instanţă împotriva statului roman

S-a depus la Judecătoria sectorului 5 Bucureşti acţiunea colectivă contra Statului român formulată cu scopul încetării experimentului de terapie genetică intitulată în mod înşelător vaccinare contra Covid-19. Este în joc integritatea genomului uman, aşa cum chiar birocraţii de la O.M.S. au avertizat în plină plandemie declanşată de ei înşişi. Sunt Convenţii, Tratate şi Pacte Internaţionale privitoare la drepturile omului care sub impactul fricii de ,,acest virus nenorocit“ cultivate acerb în presa mainstream şi pe reţelele de socializare în tot cursul plandemiei au fost pur şi simplu uitate:  Convenţia de la Oviedo, Pactul Internaţional cu privire la drepturile civile şi politice (1966), Codul de la Nuremberg, Declaraţia Universală a Drepturilor Omului din 1948 aşa cum uitate au fost principii şi valori supreme din Constituţie şi din Codul Civil. Democraţia însăşi a ajuns la ananghie sub impactul strivitor al politicilor segregaţioniste şi violente de sănătate publică îndreptate împotriva ,,ereticilor”,  nesupuşilor  restricţiilor de drepturi şi libertăţi în favoarea iluzoriei protecţii oferite de înţeparea cu serul experimental impropriu denumit vaccin sau de codul QR. Curtea Constituţională a României a constatat (în 15 februarie 2022),  că Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 192/ 2020 prin care se instituia, printre altele, obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile publice (deschise şi închise), spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun şi la locul de muncă este NECONSTITUȚIONALĂ şi prin urmare ILEGALĂ. Dan Cărbunar, purtătorul de cuvânt al guvernului a declarat: ,,Deciziile CCR nu se pot pune în discuţie, dar aşteptăm motivarea şi de îndată Guvernul va lua o decizie în conformitate”. Desigur că sirianul Raed a comentat tot ceea ce cuprinde, ideologic,  comportamentul mincinos şi criminal prin măsurile aberante luate în aceşti doi ani, de la închiderea spitalelor şi externarea în miez de noapte a pacienţilor operaţi sau care urmau să intre în sala de operaţie până la împachetarea în saci negri a decedaţilor şi înmormântarea lor fără ca rudele să poată asista, împotriva Deciziei CCR. Reamintesc că acest ,,comandant” al terorii şi abuzurilor, pe perioada plandemiei a afirmat (şi este televizat, înregistrat) că pe el nu îl interesează Constituţia României (la fel ca pe acel parlamentar de la PNL care a declarat în plenul Parlamentului că oferă suveranitatea României Comunităţii Europene).  Dacă vreţi trebuie să o schimbaţi (Constituţia României unde se arată clar ă Statul Român este un  stat suveran ţi independent) a adăugat Arafat. După acest moment halucinant câteva sute de persoane au cerut oficial ridicarea cetăţeniei române sirianului Arafat. Rămâne să vedem cine îl   va acuza şi pe acest parlamentar (Gorghiu) de la PNL. Toată această înşelătorie covidiană este un fenomen orchestrat la nivel global pentru Profit şi Putere. (Gherasim Florin, membru al Asociaţiei Internaţionale de Medicină Integrată şi Împotriva Îmbătrânirii, preşedinte pentru România al A.S.I.M.I.A., specialist în recuperare medical) 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here