Organizația județeană a PNL Brașov  îl dă afară din partid pe agresorul primarului din Jibert care, prin loviturile aplicate,  i-a cauzat moartea.  Gheorghe Buta, consilier local la Jibert, era membru PNL.

„Organizația județeană a PNL Brașov a luat cunoștință de evenimentele regretabile ce au avut loc în localitatea Jibert în seara zilei de 24 martie, în jurul orelor 23.00, când, conform spuselor prim-procurorului Claudiu Sandu, a avut loc agresiunea fizică asupra primarului localității, domnul Iancu Boeriu, agresiune în urma căreia a survenit decesul acestuia.
Odată confirmată starea de fapt, organizația județeană a PNL Brasov a inițiat demersurile de excludere din partid a inculpatului Gheorghe Buta, autorul regretabilei fapte. Decizia urmează a fi luată de forurile competente, imediat ce acestea se vor întruni statutar.
Suntem consternați și îndurerați, în egală măsură, de aceste evenimente ocazie cu care transmitem, din nou, un mesaj ferm către toți membrii și susținătorii liberali: Violența, în oricare formă, nu este o opțiune și nu este tolerată în organizația PNL jud. Brașov!”, arată un comunicat al organizației județene a partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here