Încă o acțiune a Asociației Save A Life a avut loc în orașul Victoria. Este prima etapă din acest an a campaniei de sterilizări gratuite la câini și pisici.  Timp de 2 zile, 4 și 5 aprilie 2022, au fost sterilizați 136 de câini și pisici.

  •  ,,Mulțumesc echipei de doctori George Gănescu, Vlad Sîrbu și Andreea Vlădescu și   partenerilor de la @Smeura și Tierhilfe Hoffnung pentru suport si professionalism. Mă bucur  să văd că oamenii se implică și că înțeleg cât de important este să sterilizezi. Campania de sterilizări gratuite este organizată pentru toți cei din Orașul Victoria și imprejurimi, iar ceea ce fac, o fac din suflet și respect pentru aceste animăluțe. Imi doresc să nu mai fie pui  abandonați și cățelușe gestante pe straăzi și în curțile oamenilor.  Imi doresc ca oamenii să conștientizeze că sterilizarea e soluția suprapopulării și înmulțirii necontrolate”, a declarat Gabriela Streza, președinte Asociatia Save A Life.
  • Ne bucurăm să continuăm colaborarea dintre Tierhilfe Hoffnung și Asociația „Save a life” pentru al treilea an consecutiv și suntem încântați de faptul că oamenii au devenit din ce în ce mai receptivi la scopul nostru, și anume stoparea înmulțirii necontrolate a animalelor și reducerea abandonului animalelor nedorite. Ne dorim să ajutăm, deoarece acest scop duce la beneficii pe termen mediu și lung din punct de vedere al controlului asupra numărului mare de animale fără stăpân, dar și un beneficiu însemnat asupra sănătății animalelor sterilizate“ a declarat  dr. Vlad Sîrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here