Încă o campanile de sterilizare la Victoria. Asociatia Save A Life Asociatia Save a Life in parteneriat cu Tierhilfe Hoffnun a sterilizat 105 câini și pisici în 2 zileAsociatia Save A Life a desfășurat încă o campanie gratuită de sterilizare a câinilor, în perioada 16-17 mai a.c., la Victoria.  Au fost sterilizați 105 catei și pisici. A participat la această campanile o echipă de doctori veterinari,  Andreea Vladescu și MihaiCiuciuc.

  • ,,Este pentru al treilea an consecutiv când continuăm campania de sterilizări gratuite pentru orașul Victoria și împrejurimi, dar din păcate încă mai găsesc pui abandonați și ceea ce e mai grav, persoane care nu doresc să sterilizeze. Pentru ca acest lucru să fie stopat, oamenii trebuie să conștientizeze că sterilizarea e soluția suprapopulării și înmulțirii necontrolate”, a spus Gabriela Streza, președintele Asociatia Save A Life.
  • ,,Pentru că ne pasă, sterilizăm! Astăzi am ajuns într-un oraș micuț, cochet,cu oameni frumoși, inimoși, responsabili care au venit să-și sterilizeze animalele! Mulțumim   pentru implicare și pentru organizare!” a spus dr. Mihai Ciuciuc.
  • ,,Campaniile de sterilizare continuă pentru locuitorii din orașul Victoria. Ne bucuram că oamenii sunt receptivi la ceea ce înseamnă sterilizarea animalelor cu și fără proprietari și înțeleg că   este singura cale spre eradicarea abandonului și a animalelor străzii” a spus dr. Andreea Vlădescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here