Primul făgărășean care va participa la Drift profesionist este Adrian Liviu Băluț. Este cunoscut localnicilor prin KALU Service din Făgăraș.  Pasionat al motoarelor turate și al mașinilor modificate,  Adrian Liviu Băluț a obținut licența de pilot de Drift profesionist în 2021 și astfel poate participa la competițiile în domeniu. În perioada 28-29 mai 2022 se va desfășura prima etapa a campionatului ProDrift  la Transilvania Motor Ring, lângă Târgul Mureș.

  • Liviu Adrian Băluț, 39 ani,  va participa cu mașina BMW E46 Coupe, cu un motor puternic de 4000 cm3, V8 aspirat de peste 300cp. Fiind de profesie electro-mecanic auto  a avut dorința să-și construiască singur mașina de curse. BMW-ul de concurs a fost, prin urmare, construit și modificat în totalitate de el.

Toată lumea știe că un astfel de hobby este foarte costisitor și presupune, mai ales la competiții de profesioniști, atragerea de sponsori.

  • ,,Este un sport foarte costisitor și de aceea are nevoie de sponsori. La această primă etapă am suportat toate cheltuielile din buzunarul meu, deși foarte greu, dar în viitor voi apela la sponsori. Sunt convins că voi găsi persoane care au aceleași pasiuni cu mine și care sunt dispuse să se implice“ a declarat Adrian Băluț.

Îi dorim mult succes!  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here