Concursul  ,,Cel mai puternic pompier”, cea mai grea competiție a pompierilor militari s-a încheiat. În municipiul Brașov s-a desfășurat, în perioada 22-23 iunie a.c., etapa națională a Concursului ,,Cel Mai Puternic Pompier”, care a reunit peste 80 de salvatori militari din 26 de județe. Salvatorii militari înscriși în competiție și-au demonstrat viteza, rezistența, dar și abilitățile practice pentru utilizarea furtunului de refulare, ridicarea greutăților și parcurgerea unor obstacole solicitante. Din echipa ISU Brasov au făcut parte următorii : Cpt. Pastrama Tudor, Plt. adj. Durnă Bodgan, Plt.maj.Motoc Dorin, Plt. Ghermanescu Vlad, Sg.maj. Popescu Costin, Sg.maj. Gâțeiu Marius.

Ei sunt cei mai puternici pompieri din România 
  • Plutonier Ioan POPA, ISU Alba – categoria sub 30 ani
  • Plutonier adjutant George NARIȚA, ISU Sibiu – categoria între 30-40 ani
  • Plutonier adjutant Gabriel TĂNASE, ISU Sibiu – categoria peste 40 ani
  • La proba pe echipe, locul I a fost adjudecat de ISU Sibiu, locul II de ISU Alba, iar locul III de ISU Neamț. ISU Brașov a obținut locul IV.
Salvatorii militari înscriși în competiție și-au demonstrat viteza, rezistența, dar și abilitățile practice pentru utilizarea furtunului de refulare, ridicarea greutăților și parcurgerea unor obstacole solicitante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here