Meciul dintre A.S.C.Viștea Mare – A.S.Ludisor din 8 septembrie 2022 a fost marcat de un scandal între un jucător al echipei de la Viștea cu arbitrul Adrian Cocan. Fotbalistul Alexandru David l-a lovit  pe centralul Adrian Cocan. Incidentul a avut loc în minutul 33 al meciului, la scorul de 0-0, iar arbitrul a fluierat finalul jocului. Comisia de Disciplină a AJF Brașov a analizat cazul, iar verdictul a fost doi ani de suspendare pentru fotbalistul celor de la Viștea Mare.  Cea mai mare parte a carierei, David a jucat la Viromet Victoria în Liga a 4-a  și doar de anul trecut este la Viștea Mare.

  • David este un client vechi al Comisiei de Disciplină la AJF Brașov. O astfel de agresiune trebuia sancționată drastic. Nu putem tolera violența în fotbal“, a spus Ioan Floricel, directorul AJF Brașov.

Adrian Cocan (21 de ani) este arbitru din 2017, iar în această toamnă se pregătește pentru examenul de promovare în Lotul C. Adrian Cocan este fiul fostului fotbalist de la FC Brașov, Octavian Cocan.

  • Sunt furios până la Dumnezeu! Un inconștient! Nu suntem în junglă! Suspendarea e foarte ușoară, merita suspendat pe viață! Adi a început procedurile pentru acționarea în judecată, are certificat medico-legal pentru 9 zile de îngrijiri medicale“, a spus Octavian Cocan, tatăl arbitrului.
  • ,,ASC Viștea Mare este în Liga a V-a, iar acest sportiv  este la echipa comunei noastre de anul trecut. A fost un incident neplăcut. Noi, ca primărie, susținem echipa în sensul acoperirii cheltuielilor legate de arbitrii, în rest totul se face în sistem de voluntariat. Și în deplasări fotbaliștii merg cu mașinile lor“ a spus Florin Ioani, primarul comunei Viștea.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here