Noi  percheziţii în judeţul Braşov într-un dosar de trafic de influenţă. O persoană a fost reținută de anchetatori  în legătură cu promisiunea promovării examenului auto la proba de traseu.

  • ,,Ofiţeri de poliţie ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, au pus în aplicare, în cursul zilei de 24.11.2022, două mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţului Braşov, dintre care unul la domiciliul unui suspect, iar cel de-al doilea la sediul unei societăţi comerciale, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie”, a transmis, vineri, DGA, într-un comunicat de presă.

Suspecţii au fost conduşi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov în vederea audierii.

  • ,,Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă în legătură cu promisiunea promovării examenului auto la proba practică de traseu. Suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore în baza ordonanţei de reţinere emisă de către procurorul de caz”, a mai transmis DGA.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here