FOTO: Hotnews

Trei copii, în vârstă de 2, 3 şi 6 ani, au murit, marţi dimineaţă, după ce patul în care se aflau a fost cuprins de flăcările unui incendiu produs la o locuinţă din Sectorul 5, transmite Agerpres.

„În această dimineaţă, în jurul orei 5,35, am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă din strada Surduc, Sectorul 5”, informează un comunicat al Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Primele echipaje de intervenţie ajunse la caz au constatat că incendiul era deja stins şi că se manifestase la un pat.

„Au fost identificate trei victime în camera respectivă, copii cu vârstele de 2, 3 şi 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire, s-a constatat decesul acestora”, arată sursa citată.

Din primele informații, incendiul a izbucnit după ce mama celor trei copii ar fi improvizat o sursă de căldură pe care a așezat-o chiar lângă patul celor mici pentru a se încălzi, potrivit Antena 3.

Au acţionat patru ambulanţe SMURD, trei autospeciale de stingere şi un echipaj pentru descarcerare.

Potrivit A3, femeia era singură cu cei trei copii, deoarece, spun apropiații, soțul ei este plecat în Germania, unde încerca să le asigure un trai mai bun.

”Durere cât cuprinde. Mama lor este în stare de șoc, vă dați seama, nici ea nu știe ce spune. Acum spune ceva, acum spune altceva, țipă, urlă și au băgat-o în mașina de poliție să nu vadă când sunt copiii scoși pentru a fi duși la INML.

Nu am înțeles nimic de la ea, a început să țipe, să urle, să se tăvălească, e plină de funingine, cum s-o fi chinuit singură acolo. Nu știu să vă spun… Habar nu am… Soțul ei muncea de câteva luni acolo, erau bine. Stau cu chirie, dar se descurcau”, mai povestește unchiul mamei celor trei copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here