Șeful Gărzii Forestiere Brașov, Mihalte Sandu Ioan, a intrat în vizorul Agenției Naționale de Integritate după ce reprezentanții instituției au constatat bani nejustificați în declarația de avere a acestuia.

  • ,,S-a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 68.000 Euro între averea dobândită și veniturile realizate de către MIHALTE SANDU – IOAN, împreună cu familia, în perioada exercitării funcției de conducere de Șef al Ocolului Silvic Bucegi – Piatra Craiului Ciucaș R.A“ comunică ANI.

Mihalte a fost și șef al Ocolului Silvic Bucegi – Piatra Craiului Ciucaș R.A. Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Brașov, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către MIHALTE SANDU – IOAN, împreună cu familia, în perioada exercitării funcției. De asemenea, Agenția Națională de Integritate a sesizat și Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Brașov în vederea stabilirii obligațiilor fiscale ale societății comerciale al cărei asociat unic și administrator este soția persoanei evaluate, cu privire la operațiunile de creditare a societății de către soția persoanei evaluate în valoare de 271.555 Lei, respectiv restituirea împrumuturilor către aceasta în sumă de 545.868 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here