FOTO: abcnews.com

Rihanna a susţinut un spectacol exploziv la pauza de la Super Bowl 57, iar după acesta The Hollywood Reporter a anunţat că superstarul din Barbados este însărcinată din nou, transmite News.ro.

Rihanna a cântat şi a dansat pe o serie de hituri ale ei la State Farm Arena din Glendale, Arizona, unde Kansas City Chiefs a învins Philadelphia Eagles.

Rihanna a interpretat hituri bine cunoscute precum „We Found Love”, „Where Have You Been”, „Diamonds” şi „Work” şi chiar a dat de înţeles că este însărcinată în timpul spectacolului, care a fost în vogă pe reţelele de socializare duminică.

Îmbrăcată într-o salopetă roşie şi o haină asortată, Rihanna a evoluat în mijlocul a câteva sute de dansatori, toţi îmbrăcaţi în combinezoane albe, unii pe platforme ridicate, alţii pe terenul de fotbal.

Deşi a făcut câteva mişcări de dans, Rihanna a oferit o prestaţie sobră, neobişnuită pentru acest spectaculos eveniment anual.

De asemenea, cântăreaţa nu a avut niciun invitat, o altă raritate pentru acest show în timpul căruia chiar şi Beyoncé, în 2016, a împărţit scena cu Coldplay şi Bruno Mars.

Mai mult decât lista de melodii sau coregrafia, fanii au comentat apariţia Rihannei, a cărei ţinută mulată a lăsat să i se întrevadă formele rotunjite.

„RiRi însărcinată?”, s-a întrebat pe Twitter Holley Ford, de la NBC Dallas.

„Rihanna ar putea fi însărcinată, dar poate, de asemenea, să aibă pur şi simplu corpul unei femei care a născut recent”, a scris, tot pe Twitter, Alexa Lardieri din New York, înainte ca un purtător de cuvânt al Rihannei să pună capăt suspansului

Rihanna şi rapperul A$AP Rocky mai au un băieţel de 9 luni al cărui nume nu a fost încă dezvăluit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here