FOTO PRO TV

O femeie a încercat de 960 de ori să-și ia permisul de conducere, iar perseverența ei a avut succes. Un celebru producător auto i-a făcut cadou o mașină, după ce cheltuise aproape 12.500 E pe școala de șoferi.

Cha Sa-soon, în vârstă de 69 de ani, din Coreea de Sud, a dat pentru prima dată testul scris în aprilie 2005 și, după ce l-a picat, a continuat să îl dea din nou în fiecare zi, cinci zile pe săptămână, timp de trei ani – cu un total de 780 de încercări.

Ulterior, a continuat să dea testul doar de două ori pe săptămână, până când a trecut în cele din urmă proba scrisă – înainte de a fi nevoită să treacă la traseu, arată publicația Mirror.

Examenul practic l-a dat de zece ori – ceea ce înseamnă că a trecut prin 960 de examene, în total, înainte de a obține în sfârșit permisul.

Femeia nu s-a dat bătută atâta timp, deoarece avea nevoie de permis pentru afacerea ei de vânzare de legume.

Ea a plătit aproape 12.500 de euro pentru a-și obține permisul de conducere, arată sursa citată.

Instructorul ei de conducere a declarat că s-a simțit ușurat când Cha Sa-soon a reușit, în final: „Când a obținut în sfârșit permisul, am ieșit cu toții să o aplaudăm și am îmbrățișat-o, oferindu-i flori. Am simțit ca și cum o povară uriașă a căzut de pe spatele nostru. Nu avusesem curajul să-i spunem să renunțe, pentru că ea continua să încerce.”

A primit cadou un Hyundai de 13.000 de euro

Femeia a devenit o celebritate națională și a apărut și într-o reclamă Hyundai, care i-a făcut cadou chiar și un vehicul nou în valoare de aproape 13.000 de euro.

Povestea, de acum mai bine de 15 ani, a reapărut săptămâna aceasta pe Reddit, cu reacțiile a sute de utilizatori- multe în defavoarea ei.

„Nu aș vrea ca cineva care a picat peste cinci ori să fie pe același drum cu mine, ca să nu mai vorbim de 960.”

„Personal, cred că dacă pici examenul de conducere, sau orice parte a examenului de conducere, de mai mult de 10 ori, nu ar trebui să ți se permită niciodată să conduci.”

„Și să fie o lecție, oameni buni, să nu renunțați niciodată” a tras concluzia un alt utilizator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here