FOTO: People

Actorul Robert De Niro, în vârstă de 79 de ani, a anunţat venirea pe lume a celui de-al şaptelea copil al său, a informat site-ul revistei People, anunță Libertatea.

Dublul câștigător al premiilor Oscar pentru cel mai bun actor a făcut dezvăluirea în timpul unui interviu acordat pentru ET Canada, în care a vorbit despre parenting şi despre cel mai recent film al său, „About My Father”. „Nu există o cale de scăpare când vine vorba despre copii. Mie nu-mi place să fiu nevoit să aplic legea cu ei și chestii de genul acesta. Dar, uneori, nu ai de ales. Și cred că orice părinte ar spune același lucru. Întotdeauna vrei ceea ce este bine pentru copii și să le acorzi prezumția de nevinovăție, dar uneori nu poți”, a spus el.

Atunci când jurnalistul de la ET Canada i-a adresat o întrebare despre cei şase copii ai lui, Robert De Niro l-a corectat imediat: „Şapte, de fapt”. „Tocmai mi s-a mai născut un copil”, a declarat actorul, fără să ofere alte detalii despre copil şi nici despre femeia care l-a adus pe lume.

Robert De Niro avea până de curând şase copii din relaţiile anterioare. Starul de cinema şi prima lui soţie, Diahnne Abbott, au împreună o fiică – Drena, în vârstă de 51 de ani, şi un fiu – Raphael, în vârstă de 46 de ani. În 1995, actorul a devenit din nou tată, după ce fosta lui iubită Toukie Smith, model şi actriţă, i-a născut pe gemenii Julian şi Aaron, care au 27 de ani. Robert De Niro mai are un fiu, Elliot, în vârstă de 24 de ani, şi o fiică, Helen Grace, în vârstă de 11 ani, cu cea de-a doua soţie a lui, Grace Hightower.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here