Festivalul Evadart a debut la Victoria marți, 6 iunie a.c. În prima zi s-a desfășurat secțiunea muzică și dans,   în 7 iunie a avut loc spectacolul de tradiții, iar joi, 8 iunie va avea loc secțiunea teatru.  Vineri, 9 iunie a.c. va avea loc Gala Laureaților. Pe fețele participanților și a grupurilor implicate în concurs s-a putut citi bucuria revenirii la viață a festivalului după perioada de pandemie. Evenimentul este organizat de Colegiul Tehnic ,,Dr. Alexandru Bărbat“ în parteneriat cu Casa de Cultură Victoria, Fundația Culturală ,,Negru Vodă”, Primăria Victoria și Consiliul Local Victoria.

  • ,,Ne bucurăm că, în sfârșit, după trei ani, am putut reîncepe organizarea Festivalului Evadart. După o perioadă de stat în casă și letargie, iată că ne-am trezit din nou la viață, iar Festivalul Evadart, care a adus de-a lungul anilor mii de concurenți și grupuri din toată țara și străinătate, prinde din nou viață, dar de data asta la Victoria unde trăim un nou început” a spus Codrina Anghel, directoarea Colegiului Tehnic ,,Al. Bărbat” din Victoria și președinta Fundației Culturale ,,Negru Vodă”.

La festivalul de anul acesta participă grupurile artistice din cadrul școlilor și a cluburilor de elevi din Făgăraș, Victoria și toate comunele din Țara Făgărașului.  (Ștefan BOTORAN)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here