Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov, în cadrul a trei cauze penale, au dispus   reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a 16 inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. În cauze s-a reținut faptul că, inculpații au  comercializat , în mod repetat, droguri de risc și mare risc, consumatorilor, preponderent tineri.
La data de 27.06.2023 au fost puse în aplicare 26 de mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate, mai multe țiple cu fragmente de substanță solidă, sub formă de cristale (3 CMC), o cultură de 6 plante de canabis, o cantitate de canabis pregătită pentru comercializare, 8 cântare digitale,  suma de 9.750 lei și 4 arme cu bile din cauciuc.
În cursul  zilei de 28 iunie a fost sesizat  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov, cu propunerea de  arestare preventivă a 11 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Brașov.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, serviciilor pentru acțiuni speciale Brașov, Sibiu, Covasna și Prahova, precum și jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă „Burebista” Brașov. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Rezolvarea problemei traficantilor de droguri ?
    Foarte simplu: reinstaurarea pedepsei capitale, judecarea tuturor traficantilor de droguri in regim
    de urgenta, condamnarea si executarea la moarte prin spanzurare.
    Model : Singapore, Tailanda, Indonezia, Vietnam, China, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here