Un bărbat din Brașov a fost reținut de polițiști imediat ce a sosit pe aeroport. Acesta este cercetat de agenții din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, pentru furt.

  • În cursul anului trecut polițiștii făgărășeni au primit o sesizare, în care o persoană, ce se afla cazată la o pensiune din localitate, reclama faptul că i-ar fi fost sustras din camera de cazare rucsacul în care avea mai multe bunuri.Activitățile pe care polițiștii le-au desfășurat, au dus la identificarea persoanei bănuite, fiind vorba despre un bărbat de 33 de ani, din municipiul Brașov“, a informat IPJ Brașov.

După furt, autorul a părăsit țara,  dar oamenii legii l-au dat în urmărire. Având consemn la punctele de trecere ale forontierei, acesta a fost reținut pe aeroportul din Sibiu și dus la audieri, ulterior fiind reținut pentru  24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov. Procurorul de caz a dospus luuarea măsurii controlului judiciar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here