Persoanele care vor să evadeze din mediul poluat din orașe și să se bucure de oferta tradițională a unei gospodării din satul făgărășean de la poalele Munților Făgăraș pot poposi la Sâmbăta de Sus, la Casa Giovanni. Familia Hapa Marin, Tatiana și Giovani, și-a transformat gospodăria într-o oază de liniște pentru persoanele care caută să petreacă un sejur plăcut în mijlocul satului tradițional. Cu multă muncă, bun gust și investiții pe măsură au înființat Casa Giovani, locul prielnic pentru o vacanță sau un sejur bine meritat.  Cazare în camere moderne cu băi proprii, un salon spațios, terase largi, un spațiu amenajat pentru grătar și ceaun, ciubăr și saună, piscină, spațiu de joacă pentru copii, spații de parcare pentru mașini sunt câteva din dotările Casei Giovanni.

  • ,,Casa Giovanni este deschisă pentru turiști pe tot parcursul anului. Oferim cazare în cele 7 camere, fiecare cu  baie proprie. Camerele sunt luminoase, dotate cu tot ce este necesar, pat dublu, televizor, iar vara sunt foarte răcoroase.  Pentru doritori suntem pregătiți să punem în camere și paturi suplimentare. Avem un salon unde turiștii se pot relaxa, pot servi masa, pot juca ping pong, etc. Pot folosi și bucătăria amplasată lângă salonul aflat la parter, care este dotată cu tot ce este necesar. Sunt utile și apreciate  și cele două terase foarte spațioase de la parter și etaj. Eu iubesc foarte mult florile, iar în sezonul cald, toată casa și curtea sunt o feerie. Pot spune că oferim un spațiu de cinci stele în mijlocul satului făgărășan“ a prezentat Tatiana.

Casa Giovanni  rezolvă și masa turiștilor. O altă firmă din localitate  este promptă la comenzile clienților, oferind preparate calde pentru orice masă și la orice oră prin serviciul catering. Iubitorii de grătare sau ceaun pot folosi locul amenajat în curte pentru astfel de servicii.

  • ,,La dispoziția clienților am pus ciubărul și sauna   unde se pot relaxa în orice sezon. Pentru copiii clienților avem un spațiu de joacă amenajat în curte, putând fi supravegheați de la terase“ a adăugat Tatiana.

Sâmbăta de Sus este localitatea aflată la mijlocul mai multor obiective turistice ce pot fi vizitate în timpul unui sejur petrecut la Casa Giovanni. Se poate ajunge cu mașina sau într-o drumeție pe jos la Mănăstirea Brâncoveanu, pe Valea Sâmbetei, la Izvorul Părintelui Arsenie sau la Chilia Părintelui de la cota 1400. Se poate vizita salba de mănăstiri de la poalele Munților Făgăraș, Dejani, Breaza, Bucium, Berivoi, Cârțișoara, Făget-Boholț, cele distruse de generalul Bukow la 1750, dar reconstruite după 1990. Se pot vizita, de asemenea, Vâltorile de la Lisa, Moara de piatră de la Ohaba sau se poate contempla cea mai frumoasă panoramă a Țării Făgărașului de pe Dealul Rucărului.  Unele dintre cele mai frumoase sejururi sunt și cele din sezonul rece, din perioada sărbătorilor de iarnă, când clienții Casei Giovanni pot deveni adevărați actori în cadrul obiceiurilor și tradițiilor locale, ceata de feciori, colindele de Crăciun, atestate UNESCO, jocul în vatra satului, botezul, etc. Este o ofertă a Țării Făgărașului de nerefuzat, iar Casa Giovanni vine în sprijinul iubitorilor de frumos și de tradițional. Casa Giovanni se află în localitatea Sâmbăta de Sus, chiar la ieșirea spre Complexul turistic și Mănăstirea Brâncoveanu. Te ghidează un panou amplasat la intrarea în curte.

Casa Giovanni, locul liniștit și prietenos pentru turiști!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here